RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Locul III pentru rugbystele pășcănence în a doua etapă a Campionatului Național de junioare

Echipa locală de rugby feminin, CSM Pașcani, s-a deplasat sâmbătă la Buzău unde a avut de jucat un turneu în etapa a II a din Campionatul Național de Rugby dedicat junioarelor.

 

Aici, jucătoarele antrenate de Neculai Tarcan au terminat pe locul al III lea, după trei victorii și două înfrângeri. În prima partidă, jucătoarele din Pașcani au câștigat cu 39-0 partida contra gazdelor de la Rugby Club Buzău. Mai apoi, CSM Pașcani a trecut cu scorul de 24-0 în fața jucătoarelor de la Arieșul Turda. Au urmat înfrângerile cu Venus Piatra Neamț, scor 19-0 și contra favoritei turneului Gold Corporation Roșia Montana, scor 24-5. În ultima partidă, CSM Pașcani a trecut cu 7-0 de formația DEEA București.

  

La finalul competiției, pe prima poziție s-a clasat Gold Corporation Roșia Montana, pe poziția secundă dar la egalitate de puncte, au fost cei de la Venus Piatra Neamț, pe locul 3, CSM Pașcani, pe locul 4 Arieșul Turda, pe 5 RC Buzău, pe 6 DEEA București.

Pentru pășcănence urmează turneul din etapa a III a, ce va avea loc pe 24 mai. Locația disputării acestui eveniment va fi stabilită în zilele următoare, între București și Cluj.

Echipa masculină de rugby, Unirea Pașcani, a pierdut în jocul din ultima etapă, disputat duminică acasă contra celor de la Unirea Iași cu scorul de 77-12. La finalul campionatului pe prima poziție au terminat cei de la Unirea Iași, urmați de către LPS Suceava, pe locul 3 Unirea Pașcani, pe 4 Gura Humorului, pe locul 5, CSM Suceava.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Statul la stat. Puținii bani din sport, împărțiți la aproape 70 de federații, fără un control al modului în care sunt cheltuiți

Redacția

Simona Halep a ieșit din top 10 WTA

Redacția

Daniel Pancu nu pleacă de la Iași. Președintele Paraschiv așteaptă finalul anului

Redacția
Încarcă...