NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Locul doi pentru echipa de fotbal gimnazial de la Miron Costin la Olimpiada Sportului școlar desfășurată la Iași

Echipa de fotbal gimnazial a Liceului Teoretic Miron Costin Pașcani a ocupat locul secund la Olimpiada Sportului Școlar desfășurată ieri la Iași. După ce au câștigat pe data de 6 decembrie întrecerea la nivel local sportivii pășcăneni au pornit cu încredere la competiția județeană.

 Parcursul lor s-a oprit în finală, unde au pierdut în fața celor de la echipa Liceului cu Program Sportiv, scor 5-1.

”Sunt mulțumit de prestația elevilor, care au dat dovadă de multă mobilizare în teren. E știut faptul că e foarte greu de învins Liceul cu Program Sportiv, o echipă pregătită cu antrenamente în picioare și în formă maximă. Adversarii noștri au mai multe ore de pregătire săptămânal: șase ei, doar unul noi”, ne-a declarat Mihai Bănilă, profesor de sport la Liceul Teoretic Miron Costin.

Echipa locală a fost formată din Bogdan Bălașa, Dănuț Ailenei, Costin Croitoru, Andrei Obreja, Claudiu Spatariu, Sebastian Nechita și Marian Lipovanu. Mai trebuie menționat faptul că sportivii pășcăneni au făcut eforturi deosebite pentru a ajunge la această întrecere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Şofer ridicat de la volan şi băgat în arest: patru infracţiuni. Iată colegul de trafic: ce te faci dacă dă un asemenea specimen peste tine pe stradă?

Redacția

Cupa 1 Decembrie la Șah: Ei sunt câștigătorii!

Teona Gherasim

Dosar penal pentru port de armă albă la Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site