RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Locuitorii străzii Amurgului cer rețea de canalizare și decolmatarea unui pârâu. Viceprimarul îi invită la discuțiile societății civile

22 de cetățeni care locuiesc pe strada Amurgului solicită administrației locale să le rezolve două mari probleme cu care se confruntă în acest moment. 

Este vorba despre decolmatarea unui pârâu din apropierea caselor și rețeaua de canalizare stradală.

Oamenii i-au prezentat tabelul cu semnături viceprimarului Vasile Axinte.“Astăzi au venit în audiențe doi cetățeni de pe strada Amurgului cu un tabel cu 22 de persoane care locuiesc în zonă în care solicită două aspecte, respectiv să fie decolmatat un pârâu din zonă pentru a nu mai exista probleme și să fie rezolvată problema canalizării, iar strada să fie asfaltată“, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

  

Drept răspuns la problemele ridicate viceprimarul Vasile Axinte a început să le explice celor doi reprezentanți ai oamenilor că unul din motivele pentru care municipalitatea a aderat la ARSACIS sunt fondurile europene, necesare realizării investițiilor în rețele de distribuția apei și canalizare. El le-a mai sugerat oamenilor să nu stea acasă atunci când îi văd pe alții că vin la Primărie și se declară nemulțumiți de ApaVital, invitându-i la discuții.”Decolmatarea pârâului o vom rezolva imediat ce vremea ne va permite. Cât privește canalizarea și asfaltul vom realiza un proiect, dar vedeți că este foarte greu cu fondurile. Au venit 200 -300 de oameni cu problemele lor, acum sunt 20-30 care se opun, dar ceilalți oameni care stau pe străzi fără apă și canalizare nu spun nimic. Nu stați acasă, veniți și spuneți problema, a susținut viceprimarul Vasile Axinte.

Precizăm faptul că pe strada Amurgului a fost realizată anul trecut rețeaua de gaz metan, obiectiv început de Primărie încă din anul 2003.     

Citește și {loadposition articlescategoryload}    

Related posts

Trafic închis pe două străzi circulate din Pașcani! Sunt pregătite pentru asfaltare

Ema Roman

Ţeapă după festivalul berii: Organizatorii au uitat să achite pentru închirierea terenului, eliberând ca garanţie o filă CEC fără ştampilă

Marius Parteni

Un consilier local propune acces gratuit pentru tineri pe terenurile de sport din Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...