RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Locotenentul scafandru spune că nu are legătură cu falimentul firmei de păcănele


Ionut Dumitraşcu, angajatul Salubris care l-a ajutat pe primarul Gheorghe Nichita în acţiunile de spionaj, susţine că nu are legătură cu falimentul firmei de păcănele SC Mondo Game SRL, prin care bugetul de stat a fost grevat de 740.000 lei. 

În ediţia de ieri a „Ziarului de Iaşi” a fost prezentat un material referitor la modul suspicios în care o firmă cu afaceri de peste două milioane lei a intrat în faliment, la solicitarea adminsitratorului. Firma a fost preluată în urmă cu cinci ani de către Ionuţ Dumitraşcu, personaj implicat recent în scandalul ce priveşte acţiunile de filaj comandate de primarul Gheorghe Nichita, gelos pe amanta sa, Adina Samson, director în cadrul Primăriei Iaşi.

„Eu am ieşit din firmă în 2013 – 2014 şi nu aveam datorii la stat, ba chiar eram pe un loc fruntaş în ţară pe acest domeniu de activitate, se poate verifica la Ministerul de Finanţe. Noii acţionari au băgat firma în insolvenţă şi acum câteva luni administratorul judiciar m-a contactat să mă întrebe dacă vreau să mă înscriu la masa credală, pentru că am împrumutat firma cu 20.000 euro, dar am zis că nu mai are rost. Am vândut firma lui Marcel Cojocariu, el este responsabil de acest faliment pentru că nu a mai achitat taxele şi impozitele la bugetul de stat. Capul răutăţilor este fostul meu asociat, Mihai Nemţanu, el avea aparate la negru şi de aceea am şi decis să ies din firmă. Puteţi verifica faptul că şi-a cumpărat mai multe apartamente în Iaşi, de unde credeţi că a avut banii necesari?”, a explicat Ionuţ Dumitraşcu.Marcel Cojocariu, de 25 de ani, este cumnatul lui Mihai Nemţanu şi, după ce a preluat pachetul de acţiuni de la Dumitraşcu, a devenit şi unic acţionar şi administrator al firmei.

  


sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Un an greu pentru agricultura romanească

Redacția

O licitație de 1 milion de euro a fost anulată. O fabrică de parchet din Mircești era scoasă la vânzare

Redacția

Directorul de la Eco Salubritate mulțumit de direcția în care merge societatea pe care o conduce

Marius Parteni
Încarcă...