NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentLocal

Localitățile care vor participa la ”Târgul Comunelor” care se va desfășura la Pașcani

Ultimele detalii privind organizarea primei ediței a ”Târgului Comunelor”, de la Pașcani. Astăzi, la sediul administrației locale a avut loc o întâlnire de lucru, între primarii care vor participa la evenimentul de pe 4 septembrie, organizat pe Esplanada din zona vale a municipiului.

”Astăzi a avut loc o întâlnire între primarii localităților care vor participa la “Târgul Comunelor” ce va avea loc duminică, 4 septembrie, începând cu ora 11:00 pe Esplanada Municipiului Pașcani. În cadrul întâlnirii, la care au luat parte și reprezentanții Direcției pentru Agricultură Județeană Iași și ai G.A.L. Siret Moldova, s-au pus la punct detaliile de organizare.Reamintim antreprenorilor pășcăneni că încă se mai pot înscrie pentru a-și expune produsele, pentru a-și prezenta serviciile sau pentru a-și promova afacerile în cadrul acestui eveniment. Înscrierile se pot face la adresa de E-mail: office@primariapascani.ro.”, conform unui anunț făcut de Primăria Pașcani.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc începând cu ora 11.00. De la ora 09.00 comercianții își vor putea expune produsele specifice, miere de albine, produse lactate, preparate din carne, cozonac secuiesc tradițional. Vor fi și momente artistice, susținute de ansamblurile comunelor care vor lua parte la eveniment, dar și de artiști locali.

Până astăzi, localitățile care vor participa sunt : Pașcani, Tătăruși, Miroslovești, Valea Seacă, Todirești, Butea, Ruginoasa, Heleșteni, Ciohorăni, Mircești și Sirețel. Până vineri se mai poate înscrie cine dorește să ia parte la ”Târgul Comunelor”.

Advertisements
Advertisements
  

Scopul acestui eveniment este de a promova produsele din zona dn care fac parte, dar și de prezentare a tradițiilor.

”Târgul Comunelor” va fi organizat în colaborare cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași și G.A.L. Siret Moldova .

Advertisements
Advertisements

Related posts

Zimbru Boureni – CSM Pașcani, în prima etapă din Liga a IV-a județeană

Marius Parteni

Festivalul Concurs “Datini şi obiceiuri la români” (VIDEO)

Ema Roman

Copacii uscați de pe Esplanadă vor fi înlocuiți. Cereri săptămânale de la pășcăneni, pentru tăierea arborilor care creează probleme

Oana Cordoneanu
Încarcă...