NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate Știrea zilei

Lista tuturor centrelor de vaccinare anti-Covid din județul Iaşi

Ziarul de Iaşi vă prezintă astăzi, în exclusivitate, unde se află centrele de vaccinare pentru etapa a II-a a campaniei, cea în care sunt vizate persoanele cu vârste de peste 65 de ani, şi cei care prezintă comorbidităţi.

În judeţul Iaşi, pe lângă cele 23 de centre de vaccinare pentru personalul medical, sunt stabilite 31 de centre de vaccinare, la care se vor adăuga trei caravane mobile (pentru persoanele aflate în centre rezidenţiale şi medico-sociale, nedeplasabile sau aflate în zone izolate). De asemenea, vor fi considerate centre de vaccinare şi centrele sociale pentru îngrijirea diferitelor categorii de persoane (persoane în vârstă sau cu dizabilităţi).

Dintre cele 31 de centre de vaccinare din judeţul Iaşi, 16 se află în municipiul Iaşi, unde există aproximativ 80.000 de persoane care s-ar încadra în etapa a II-a de vaccinare.

Centrele din Paşcani

  

Cele patru centre de vaccinare din municipiul Paşcani vor fi organizate la:

în Casa Municipală de Cultură

în Stadion – Sala de Sport

în Colegiul Mihail Sadoveanu – Sala de Sport

în Şcoala Ion Creangă – Sala de Sport

Cele patru centre de vaccinare din Paşcani vor fi locaţiile unde se vor vaccina şi persoanele cuprinse în etapa a II-a din comunele Lespezi, Tătăruşi, Valea Seacă, Cristeşti, Mogoşeşti Siret, Stolniceni Prăjescu, Ruginoasa, Heleşteni, Hărmăneşti, Moţca, Mirosloveşti, Mirceşti, Hălăuceşti, Răchiteni, Ciohorani, Sireţel, Todireşti, Vânători. Numărul total al celor care ar urma să intre în etapa a II a de vaccinare din localităţile amintite, inclusiv municipiul Paşcani, este de peste 37.200 de persoane.

Alte centre

De asemenea va fi organizat câte un centru teritorial de vaccinare în următoarele localităţi:

în Tg. Frumos (localităţi/comune arondate: Târgu Frumos, Balş, Cucuteni, Costeşti, Ion Neculce, Băţaţi, Brăeşti, Oţeleni, Butea, Alexandru Ioan Cuza, Strunga, Lungani) – 19.100 persoane.

continuare pe www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Care sunt beneficiile mierii pentru piele

Redacția

Cardul de sănătate devine obligatoriu de miercuri, 1 iulie, pentru unele servicii medicale

Redacția

Rată de pozitivare de 9,89%. Aproape 100 de români au murit din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore

Redacția
Încarcă...