NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lista de investiții pentru anul 2022 este aproape gata! În februarie va fi supusă votului, împreună cu bugetul local!

Bugetul local și lista investițiilor pentru anul 2022 vor fi aprobate în luna februarie. Informația a fost dezvăluită de reprezentanții Primăriei în penultima zi din anul 2021. În cadrul conferinței de presă organizate săptămânal, primarul Marius Pintilie a răspuns unei întrebări adresate de un redactor al NewsPascani.com, cu privire la lista de investiții pentru anul 2022.

„Este conturată. Am avut ședințe cu domnul viceprimar, cu domnul administrator public. În principal toate proiectele care vin din anul 2021 și nu sunt finalizate rămân pe lista de investiții, după care am disutat și despre nevoi noi apărute de-a lungul anului 2021. Și am făcut o listă de investiții. Deocamdată le-am adunat ca obiective și în funcție de bugetul pe care îl vom avea vom face și împărțirea și etapizarea”, a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani. 

Conform administratorului public, Claudiu Bodoașcă, în conformitate cu prevederile legale, Consiliul Local este obligat să aprobe bugetul local și lista de investiții pentru anul 2022 cel mai târziu în luna februarie.

A fost promulgată legea bugetului de stat așa că suntem obligați ca în februarie să avem și noi aprobate bugetul și lista de investiții,” a declarat în 20 decembrie anul trecut, administratorul public Claudiu Bodoașcă.

  
Advertisements

Related posts

Costurile spectacolului organizat de Primăria Pașcani pentru serbarea Revelionului contestate puternic de opoziție!

Răzvan Grecu

Transformator de curent în cartierul Aerodrom pe banii Primăriei, după aprobarea în Consiliul Local a indicatorilor tehnico-economici

Răzvan Grecu

Se anunță din nou furtuni. Un ciclon se îndreaptă spre România

Redacția
Încarcă...