NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Lidl majorează salariile angajaților de la 1 martie

Începând cu 1 martie, cel mai mic venit brut oferit de Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net.

Odată cu majorarea venitului minim, compania extinde și pachetul de beneficii și compensații pentru toți angajați. Printre cele mai atractive beneficii nou introduse se numără: o zi liberă cu ocazia zilei de naștere, o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani în companie, precum și creșteri ale sporurilor speciale.

Prin toate aceste măsuri, toți angajații Lidl vor beneficia de creșteri ale venitului pe parcursul anului financiar 2020. În plus, anul acesta, compania va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara.

Pentru anul financiar care va începe la 1 martie, Lidl are în plan investirea unui miliard de lei în România, sumă din care, pe lângă extinderea rețelei de magazine, o parte se va duce către crearea a aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă și extinderea pachetelor de compensații și beneficii pentru angajați.

Astfel, în anul financiar 2020, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 4.000 de lei brut (aproximativ 2.500 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de sporuri.

Pentru echipele din magazinele Lidl, acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil. Începând cu anul 2019, Lidl a introdus o treaptă suplimentară de salarizare pentru lucrătorii din magazine și depozite, astfel încât aceștia au parte de creșteri salariale garantate în primii 4 ani de la angajare, în al patrulea an ajungând la un venit total de peste 4.700 lei brut.

În plus, din luna martie, compania dublează sporul pentru lucrul în zile de sărbătoare legală pentru toți angajații eligibili. Mai multe zile libere pentru angajații Lidl

Angajații din magazine nu sunt singurii care vor beneficia în anul 2020 de majorări ale venitului sau de un pachet mai amplu de beneficii. Începând cu anul 2020, Lidl oferă fiecărui membru al echipei o zi liberă cu ocazia zilei de naștere, dar și o zi de concediu în plus celor cu o vechime mai mare de 5 ani în companie.

Mai mult decât atât, angajații Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un numar maxim de 27 de zile de concediu.

În plus, Lidl este singurul retailer care oferă tuturor angajaților din magazine 2 zile libere, atât de Crăciun, cât și de Paște.

Compania depune eforturi pentru a îmbunătăți constant pachetul de compensații și beneficii oferite tuturor angajaților, printre acestea numărându-se asigurare privată de sănătate, asigurare de viață și oportunități de dezvoltare profesională.

telem.ro

loading...
Advertisements

Related posts

O societate din Moţca a făcut o magie de 3,3 milioane lei

Redacția

Taxe eliminate 2017: Din februarie, vei putea înmatricula gratuit SRL şi PFA

Redacția

Iaşul se dezvoltă tot mai mult pe verticală. „Undă verde“ pentru 42 de blocuri noi

Redacția
Încarcă...