RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Liderul pierde la Pașcani. CS Kosarom – SC Bacău 2-1. Pășcănenii furati ca la usa cortului!

Cea de-a treia etapă s-a dovedit a fi una favorabilă pentru CS Kosarom, pășcănenii reușind să câștige împotriva celei mai puternice echipe a seriei întâi în cadrul ligii a III-a și, totodată, principala candidată la promovarea in liga secunda. Este vorba despre formația SC Bacău.

Scorul a fost 2-1, toate cele 3 goluri fiind marcate în cadrul celei de-a doua reprize, prima repriza nefiind spectaculoasă pe teren. Atenția a fost ațintită asupra greșelilor de arbitraj.

Primul gol a fost marcat de Agrigoroaiei Petru, în debutul celei de-a doua repize (minutul 52), urmând ca diferența să fie majorată peste 7 minute de mijlocașul lateral dreapta, Călugar Marius, jucător care este în atenția echipei ieșene de prima ligă, CSMS Iași. Băcăuanii au reușit să înscrie în minutul 83.

  

Debutul meciului nu a fost unul favorabil pentru echipa pășcăneană, în minutul 22, în urma protestelor vehemente la adresa centralului, antrenorul principal, Adrian Kereszy, a fost trimis în tribune. La aceasta eliminare a fost adăugată și maniera tendențioasă de arbitraj, fapt recunoscut la sfârșitul meciului de antrenorul echipei CS Kosarom căreia i-au fost refuzate doua pentaly-uri clare, câte unul în fiecare repriza. În ciuda acestor impedimente, jucătorii pășcăneni au dat dovadă de tărie de caracter chiar și în cele mai dificile momente ale meciului, fiind încurajati de o asistenta mai numeroasă chiar și față de prima etapă, aproximativ 600 de spectatori.

Echipa:

30. Luca Andrei (portar), 18. Radu Dan, 20. Olărița Marius, 6. Răzlog Vladimir, 21. Lipovanu Andrei, 9. Agrigoroaiei Petru, 19. Chimir Bogdan, 7. Nuțescu Ionuț, 17. Călugăr Marius, 8. Șchiopu Mario,11. Știubei Bogdan

Schimbări:

Min. 43: Iese Lipovanu Andrei, intră Răzlog Petru.

Min. 57: Iese Olărița Marius, intră Ageorghiesei Ovidiu

Min. 66: Iese Știubei Bogdan, intră Caragea Adrian

Min. 88 : Iese Călugar Marius, intră Angheluș Răzvan

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Studiu: 8.000 de paşi făcuți cel puțin o dată pe săptămână reduc semnificativ riscul de deces prematur

Redacția

SOS din Pașcani! SALVAȚI CLUBURILE SPORTIVE ȘCOLARE ȘI PALATELE COPIILOR!

Carmen Bălăceanu

Echipa de fotbal din Ruginoasa susținută financiar pentru a merge la faza națională a competiției “Cupa Satelor”

Marius Parteni
Încarcă...