RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație pentru lucrări de extindere a sistemului de apă și canaizare pe sectorul Târgu Frumos – Podu Iloaiei

Operatorul ApaVital a scos la licitație contractul de extindere a sistemului de apă și canalizare în județul Iași (axa 9) Podu Iloaiei–Târgu Frumos, în valoare de 50.371.428 lei. termenul limită de depunere a ofertelor este 20 septembrie 2021.

Această licitație este parte a masterplanului de modernizare, extindere și înființare a rețelelor de apă din județul Iași.

“În contract sunt prevăzute activitățile de execuție pentru Contractul de lucrari „Extinderea sistemului de apă și canalizare în județul Iași–axa 9-Podu Iloaiei–Tg. Frumos”, care sunt structurate astfel:

Obiectul 1 – Reabilitare și extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în localitatea Târgu Frumos (UAT Târgu Frumos)

  

Obiectul 2 – Extindere și înființare rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în localitățile Buznea, Gănești, Războieni, Dădești, Prigoreni (UAT Ion Neculce)”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Iași.

Masterplanul ApaVital pe județul Iași prevede investiții de aproximativ 500 milioane de euro proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași.

Related posts

Cui îi pasă de zona vale? Jardinierele de pe Esplanadă desființate, iar parcul este distrus și plin de gunoaie

Răzvan Grecu

Pășcănenii sunt scutiți de plata majorărilor de întârziere dacă achită debitele în timp util

Diana Marcu

Modernizarea Parcului Peștișorul: frumos pe hârtie! Să vedem în teren?

Marius Parteni
Încarcă...