NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație pentru închirierea teraselor din incinta Ștrandului Municipal

 

Primăria Pașcani organizează în data de 22 mai 2019 licitație pentru atribuirea celor două suprafețe de teren din incinta Ștrandului Municipal.

 

Vorbim de două loturi în suprafață de 111 mp, în vederea amenajării unor terase. Documentaţia de atribuire (Caietul de sarcini şi Regulamentul de organizare şi desfăşurare a licitaţiei publice cu strigare) privind închirierea terenurilor care constitue obiectul prezentei licitaţii, poate fi achizitionată de la sediul Municipiului Paşcani. Perioada de achiziţionare a documentaţiei de atribuire este 22.04.2018  –  11.05.2018. Preţul de achiziţionare a documentaţiei de atribuire este în cuantum de 50 lei şi poate fi achitat prin ordin de plată în contul proprietarului.

Prețul de pornire al licitației este de 66,60 lei. Ofertanții pot depune o singură cerere însoțită de documentele solicitate.

Conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, Ștrandul Municipal ar trebui să își deschidă porțile începând cu 1 mai. 

Advertisements

Related posts

Noul consilier din legislativul păşcănean, Cosmin Ungureanu a depus astăzi jurământul

Ema Roman

Românii care vin din străinătate intră obligatoriu în izolare la domiciliu. Ce se întâmplă dacă măsură nu este respectată

Redacția

Cum i-a răspuns un pășcănean primarului după ce acesta l-a invitat să iasă la vot

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site