RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitația pentru autobuze second hand: Explicațiile managerului Ecoserv despre vizita la singurul ofertant

Primele declarații pe marginea procesului de licitație demarat de Ecoserv SRL pentru achiziția a cinci autobuze second hand, au fost făcute ieri de către Leonard Ursu, managerul societății din subordinea Consiliului Local. El susține că avea cadru legal pentru a merge să inspecteze autobuzele, dar a mai precizat că toate condițiile erau specificate în caietul de sarcini.

Managerul Ursu s-a arătat nemulțumit de faptul că Actualitatea Tv a arătat faptul că s-a deplasat la sediul Girexim Universal, singurul ofertatant din licitație.

“Pe perioada derulării procedurii de licitație nu se fac publice anumite date. Așa cum a spus vom organiza o conferință de presă, unde vom prezenta toate informațiile. Pot să vă confirm că există cadrul legal pentru ca autobuzele să fie inspectate înainte, se face un proces verbal la fața locului. Dacă erau zece ofertanți, am fi mers la fiecare”, a subliniat managerul Ecoserv SRL.

Leonard Ursu s-a contrazis atunci când a venit vorba despre modul de derulare a procesului de achiziție.

  

“S-a vorbit de licitație cu iz penal. Rog toate organele competente să verifice cele sesizate și consilierii locali. Sunt unele normative europene ce țin de Registrul Auto Român. Toate informațiile erau specificate în caietul de sarcini”, a mai precizat Ursu.

În pofida acestor declarații managerul Ecoserv SRL, în plin proces de desfășurare a licitației a efectuat o vizită de lucru la sediul singurei societăți ce a depus ofertă. Vorbim de Girexim Universal, societate care plătește chirie către firma privată a lui Leonrd Ursu, pentru staționarea mijloacelor de transport, care colectează gunoiul.  

Contractul ar urma să fie semnat săptămâna viitoare, atunci când trebuie să ajungă și autobuzele în curtea Ecoserv SRL, pentru recepția lor.

Related posts

Zăpada a creat haos pe autostrăzi în Germania: sute de oameni au petrecut noaptea în mașini. Ministrul Scheuer: „Rămâneți acasă până miercuri”

Redacția

Primarul a abandonat audienţele când a fost întrebat despre soarta păşcănenilor fără apă

Marius Parteni

Pașcaniul trebuie să devină atractiv, pentru a accesa fonduri europene pe turism, în viitorul exercițiu financiar european

Răzvan Grecu
Încarcă...