RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Concurs de role la liceul Teoretic “Miron Costin”. 40 de elevi au fost premiați în cadrul evenimentului cu tematică rutieră, intitulat „Alege Viața”!

40 elevi de la Liceul “Miron Costin” Pașcani au participat și în acest an la concursul rutier “Alege Viața”.   

În cursul acestei zile, un echipaj al Biroului Rutier Pașcani a organizat, alături de cinci cadre didactice de la unitatea școlară, un concurs de educație rutieră dedicat elevilor. Aceștia au fost testați teoretic în ceea ce privește cunoștințele lor în  domeniu, dar și practic în cadrul unui concurs pe role. Cei 40 de elevi de la clasele V-VIII au fost premiați la finalul manifestării cu diplome și dulciuri.

“Astăzi, 30 octombrie 2014, la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani, a avut loc activitatea educativă extrașcolară “Fără accidente!”, organizată de membrii Comisiei metodice “Educație Rutieră” alcătuită din profesor Cerasela Bostan, Cristina Pavăl, Ionela Luca, Dan Bîrgăoanu și Andrei Doroftei. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul Campaniei Naționale “Alege viața”. Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Poliția Municipiului Pașcani, Biroul Rutier, reprezentată prin agentul șef Gheorghe Pârlog și Angela Acatincăi. Totul a constat într-o probă teoretică cu tematică rutieră și o probă practică, respectiv un concurs de role la care au participat un număr de 40 de elevi ai liceului din clasele V-VIII. Ei au fost premiați cu diplome și dulciuri”, ne-a declarat Dan Bîrgăoanu, profesor la Liceul Teoretic “Miron Costin”.

  

Acest eveniment a avut loc în ultimii ani la Liceul Teoretic “Miron Costin”, iar profesorii coordonatori și agenții poliției au colaborat eficient, astfel încât mesajul acestei acțiuni a fost receptat de fiecare dată.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

”Punguța cu două cărți” a ajuns la elevii de la Școala Specială Pașcani

Redacția

Elevii Colegiului Tehnic CF ”Unirea” Pașcani, în dialog cu prof.univ.dr.Nicu Gavriluță (FOTO)

Carmen Bălăceanu

Premii pentru elevii de la “Miron Costin” la Concursul județean multilingvistic “Turnul Babel”

Carmen Bălăceanu
Încarcă...