RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” și-a desemnat câștigătorii Balului Bobocilor (FOTO-VIDEO)

Seara de miercuri, 12 noiembrie, a aparținut liceenilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Pașcani, care și-au celebrat cei mai frumoși boboci în fața unei săli pline, în cadrul unui spectacol menit să aducă voie bună în rândul celor prezenți care au asistat la Balul Bobocilor 2014.

A fost un bun prilej pentru ei să lase deoparte şcoala şi temele şi să petreacă împreună.

Cele opt perechi au urcat pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” și s-au luptat pentru mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc 2014. Elevii au fost supuși în cadrul evenimentului la mai multe probe, la finalul cărora juriul a decis că cei mai carismatici și descurcăreți și care merită  titlul de Miss și Mister Boboc 2014 sunt Ana Ilciuc și Claudiu Matei, iar cei mai populari elevi de anul acesta sunt Ema Ungureanu și Alexandru Crețu.

  

 Pe parcursul balului, atmosfera a fost întreținută de talente locale. Elena Neamțu și Petru Ungureanu, trupa EBS, Hash și trupa de dansatori de la Asociația Gipsy Eye.

Organizatori au fost elevii claselor  a XI-a A și a XII-a A, coordonați de profesorii Andreea Iliuc și Radu Tătaru .

Însă petrecerea nu s-a terminat prea repede. Şi asta deoarece adolescenții s-au distrat până târziu într-un club din Pașcani.

{flv}diverse/balul_bob_busuioc_2014{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

NADIA COMĂNECI // Reconstituirea evadării din infern a Nadiei Comăneci acum 29 de ani, pas cu pas » A fugit din România comunistă trecând clandestin două granițe

Redacția

Top 3 rochii de vara… si nu numai

Redacția

Un somn mai odihnitor este câștigat dacă veți alege salteaua potrivită

Redacția
Încarcă...