RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul ”Miron Costin” : Invitație la studenție!

Liceul Teoretic ”Miron Costin” din Pașcani organizează un proiect intitulat ”Invitație la studenție”, ce va presupune prezentarea mai multor experiențe și idei referitoare la diverse universități din țară.

Sunt invitați studenți, să le împărtășească mironiștilor opiniile și să-I încurajeze pe cei ce pășesc nesiguri spre viitor. Întâlnirile vor avea loc pe Zoom.

”Dragi elevi de pretutindeni, vă invităm să vă alăturați nouă în următoarele două weekend-uri cu scopul de a cerceta, de a afla sau de a compara. Care este ținta noastră?Sa va introducem in minunata lume a studenției, sa purtam o conversație prieteneasca si sa va calauzim pasiiCum vrem să realizăm acest plan?Prin împărtășirea experiențelor studenților de azi, prin găsirea unor răspunsuri și prin crearea unor legături între prezent și viitor.Prin aceasta activitate, vei avea șansa sa inveti si sa descoperi lucruri noi si care te vor ajuta pe viitor cand te vei gandi “la ce facultate aș putea sa merg si cum ar trebui sa fac fața?”Nu rata oportunitatea sa primesti raspunsurile la intrebarile cheie din viața de licean, aceasta activitate este idealul pentru a fi informat si pentru a raspunde mai ușor la intrebarea “unde vreau sa ajung? pe ce meserie sa ma axez?”“Tot ce îţi doreşti aşteaptă să ceri. Tot ce îţi doreşti te doreşte, de asemeni, pe tine. Trebuie însă să acţionezi pentru a obţine tot ce îţi doreşti.”- Jules Renard”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic ”Miron Costin”.

Pentru detalii și înscriere intrați pe facebook/ Consiliul Școlar al Elevilor – Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani .

  

Related posts

Student înainte de a termina liceul. Nouă școli de vară gratuite pentru tinerii care vor să învețe la Cuza

Redacția

Situatie critica in invatamantul din judet

Redacția

Bursele ajung pe masa CCR. Avocatul Poporului nu vrea ca elevii de 1 si 2 să ia 450 de lei în fiecare lună

Oana Cordoneanu
Încarcă...