NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul ”Mihai Busuioc” Pașcani, oferta educațională 2020-2021 (VIDEO)

Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” este o instituție emblematică, un punct de plecare pentru o carieră de succes. Activitățile și concursurile la care au participat elevii demonstrează formarea unor tineri apți să contribuie la bunăstarea societății. Sloganul liceului  este: „Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm!”

În fiecare an, pe data de 8 noiembrie, se sărbătoresc “Zilele Şcolii” – ca un semn de recunoştinţă pentru cei doi Mihai: Mihai Busuioc – patronul şcolii şi Mihail Sadoveanu – creatorul chipului de dascăl onest din “Domnul Trandafir”. Liceul Tehnologic “ Mihai Busuioc” Paşcani a fost înființat în anul 1981, fiind cunoscut ca Şcoala Generală cu clasele I-VIII nr.6 din zona Vale. La acel moment era cea mai mare școală din oraş ca efectiv de elevi. În 1994 instituţia devine Şcoala “ Mihai Busuioc”.În anul 2001 şcoala se transformă în grup şcolar, iar în 2004 este inclusă în Programul PHARE TVET 2004-2006 de reabilitare şi dotare a şcolilor cu profil tehnic.

Începând cu 1.09.2012 denumirea Şcolii devine LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI BUSUIOC” Pascani, având acum în structură toate nivelurile de Şcolarizare: învăţământ preşcolar, primar, gimnazial, liceal – cursuri de zi şi serale.

PREZENTARE VIDEO

loading...
Advertisements

Related posts

„Lecturi Sadoveniene”, concurs de literatură la Protopopiatul Pașcani

Oana Cordoneanu

Rezultatele la Bacalaureat se publică astăzi. Contestaţiile se fac până la ora 20.00

Carmen Bălăceanu

Alexandru Doban, elevul din Târgu Frumos cu cea mai mare notă la Evaluarea Naţională

Teona Gherasim
Încarcă...