RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul ”Mihai Busuioc” Pașcani, oferta educațională 2020-2021 (VIDEO)

Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” este o instituție emblematică, un punct de plecare pentru o carieră de succes. Activitățile și concursurile la care au participat elevii demonstrează formarea unor tineri apți să contribuie la bunăstarea societății. Sloganul liceului  este: “Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm!”

În fiecare an, pe data de 8 noiembrie, se sărbătoresc “Zilele Şcolii” – ca un semn de recunoştinţă pentru cei doi Mihai: Mihai Busuioc – patronul şcolii şi Mihail Sadoveanu – creatorul chipului de dascăl onest din “Domnul Trandafir”. Liceul Tehnologic “ Mihai Busuioc” Paşcani a fost înființat în anul 1981, fiind cunoscut ca Şcoala Generală cu clasele I-VIII nr.6 din zona Vale. La acel moment era cea mai mare școală din oraş ca efectiv de elevi. În 1994 instituţia devine Şcoala “ Mihai Busuioc”.În anul 2001 şcoala se transformă în grup şcolar, iar în 2004 este inclusă în Programul PHARE TVET 2004-2006 de reabilitare şi dotare a şcolilor cu profil tehnic.

Începând cu 1.09.2012 denumirea Şcolii devine LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI BUSUIOC” Pascani, având acum în structură toate nivelurile de Şcolarizare: învăţământ preşcolar, primar, gimnazial, liceal – cursuri de zi şi serale.

PREZENTARE VIDEO

  

Related posts

Elevii şi preşcolarii nu vor face cursuri miercuri, de Ziua Unirii Principatelor

Redacția

O carte pe săptămână – recomandarea Bibliotecii din Târgu Frumos:”Harun şi Marea de Poveşti”

Ema Roman

Școala Gimnazială Specială Pașcani vă invită la expoziția „Primăvara în culoare”

Redacția
Încarcă...