NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Local

Liberalul Lucian Filote a fost ales viceprimarul comunei Miroslovești

Consilierii locali din Miroslovești au decis astăzi prin vot care va fi noul viceprimar al comunei. În această după-amiază în cadrul ședințe extraordinare convocate de către liberali, aleșii locali din PNL, cu sprijinul celor de la Partidul Verde au decis prin vot ca Lucian Filote să fie noul viceprimar al comunei.

Aritmetica politică din legislativul comunei Miroslovești este următoare: PSD are 6 consilieri locali, PNL 5 consilieri și Partidul Verde 2 consilieri.

Lucian Filote a fost felicitat pe Facebook de către colegii săi de partid. Claudiu Bodoașcă, administratorul public al municipiului Pașcani și secretar al PNL Pașcani a scris pe Facebook  următoarele: „Mult succes, Lucian! Sunt convins că  împreună cu colegii liberali din Consiliul Local, veți  face lucruri minunate pentru cetățenii din comuna Miroslovesti. Aveți  deja sprijinul Consiliului județean iar după 6 decembrie veți  avea și sprijinul guvernului liberal. Nu în ultimul rând, la Primăria Pașcani, vei găsi  intodeauna  usa deschisă, pentru un sfat sau ajutor”.

Advertisements

Related posts

Ziua Națională a României la Pașcani: Depuneri de coroane și atât

Teona Gherasim

Primarul Dumitru Pantazi a recunoscut că hotărârea de CL ce viza desfiinţarea locului de joacă de la C5 este falsă!

Răzvan Grecu

Parlamentarii de Pașcani anunță deblocarea investiției de la Barajul Lunca. Un ministru din cabinetul Ponta așteptat zilele viitoare să viziteze obiectivul

Marius Parteni
Încarcă...