NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liberalul Bodoașcă consideră că Pașcaniul este neadministrat și că pășcănenii sunt sfidați, după ce viceprimarul Gabriela Nedelcu a dispărut o zi de la muncă!

Claudiu Bodoașcă a răspuns astăzi într-o conferință de presă la întrebări legate de programul de lucru al viceprimarului Gabriela Nedelcu. Mai exact, jurnaliștii au dorit să afle dacă e normal ca atunci când primarul se află în concediul de odihnă, viceprimarul să absenteze, fără învoire, de la serviciu.

 

  

Este vorba despre situația de joi, 22 august, atunci când audiențele programate trebuiau să fie ținute de către viceprimarul Gabriela Nedelcu, au fost anulate, fără ca pășcănenii să fie înștiințați.

„Conform legii, la Primărie nu există să plece și primarul și viceprimarul în concediu. Tot timpul există permanență. Dacă a făcut-o doamna viceprimar, a încălcat legea dacă a plecat din Primărie fără să aibă înlocuitor. Domnul primar, știam că este plecat pentru că ne-a anunțat în ședința de Consiliu Local, așa că doamna viceprimar trebuia să sigure permanență la Primărie. Dacă a plecat nu făcut-o în mod legal. Dar, asta nu trebuia să împiedice pe nimeni din Primărie să asigure audiențele. Audiențele sunt ținute, primar, viceprimar, secretar sau administrator public. Nu pot să concep că toți cei 4 funcționari de rang înalt nu sunt la serviciu în Primărie. Chiar nu pot să concep acest lucru. Primăria a rămas fără stăpân? De fapt se vede, orașul nu este administrat . În acest moment orașul nu este administrat, se merge din inerție și se vede acest lucru la fiecare pas”, a acuzat consilierul liberal Claudiu Bodoașcă.

Liberalul a comentat, la solicitarea jurnaliștilor, și informațiile conform cărora data sărbătoririi Zilelor Municipiului Pașcani a fost schimbată, deoarece viceprimarul Gabriela Nedelcu își rezervase, din greșeală, bilete la un resort de lux din Turcia, exact în perioada destinată organizării evenimentului sus amintit.

„E o informație pe care dumneavoastră ați dat-o pe surse. Eu, dacă o să vă uitați în ședința în care s-a aprobat acea hotărâre prin care s-au mutat zilele municipiului, am întrebat, iar doamna viceprimar a motivat de faptul că s-a aprobat târziu bugetul și că din cauza asta nu au avut timp să facă toate procedurile, astfel că au solicitat mutarea festivităților. Eu până la proba contrară trebuie să o cred pe dumneaei. Este cuvântul dumneavoastră , împotriva cuvântului dumneaei. Eu sper din tot sufletul că ceea ce spuneți dumneavoastră nu s-a întâmplat și că adevărul e cel pe care-l susține doamna viceprimar. Pentru că dacă e adevărat ce spuneți dumneavoastră e iarăși o sfidare și o bătaie de joc la adresa a tot ceea ce înseamnă act administrativ. Nu poți să amâni niște activități stabilite prin consiliu local, după toanele tale sau de când ți-ai programat concediul”, a fost opinia lui Bodoașcă.

Advertisements

Related posts

Astăzi, vremea în Moldova se menţine rece, dar se va încălzi treptat, în următoarele zile

Redacția

Iluminatul public stradal, o altă problemă a Pașcaniului. Vezi orarul și cui te poți adresa dacă nu ai lumină noaptea pe stradă

Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte: “Primarul va negocia cu ARSACIS încheierea de contracte individuale cu cetăţenii care au apometre pe casa scării”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site