NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liberalii pășcăneni vor loc eligibil pentru Camera Deputaților la alegerile din decembrie

Organizația PNL Pașcani vizează un loc eligibil de deputați pe lista partidului pentru Camera Deputaților, la alegerile din decembrie 2016. Anunțul a fost făcut astăzi de către Marius Pintilie, președintele organizației locale, într-o conferință de presă.

 

Liberalul este de părere că rezultatele obținute la alegerile prezidențiale din 2014 și cele locale din 2016 conferă organizației locale dreptul de a avea un loc eligibil la alegerile parlamentare din acest an. ”Cerem un loc eligibil la alegerile din decembrie. Organizația PNL Pașcani și-a făcut treaba la alegerile prezidențiale și locale. Am obținut un scor care ne recomandă și suntem îndreptățiți să cerem. Rămâne să discutăm cu cei din conducerea organizației județene, pentru a afla care este viziunea lor. Nu vreau să fac public nimic mai mult. Interesul nostru este acela ca partidul să obțină rezultate foarte bune”, a subliniat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.  

  

Cât privește numele celui propus ca și candidat la un fotoliu de deputat, Pintilie nu a dorit să facă alte nominalizări. Menționăm faptul că până la această oră singurul nume adus în spațiu public este cel al avocatului Cătălin Conache, consilier PNL. Acesta nu a confirmat, însă dacă va accepta să candideze.

Advertisements

Related posts

Bătaie de joc la adresa cetăţenilor din Blăgeşti, expropriaţi pentru a fi realizată ruta ocolitoare: Guvernul le-a înjumătăţit sumele, dar nu au primit nimic

Marius Parteni

Pintilie a anunțat că Primăria va finanța salubrizarea subsolurilor inundate

Răzvan Grecu

Judecătorii Curții Supreme au decis rejudecarea procesului în care deputatul Vasile Axinte contestă o decizie a ANI privind o presupusă stare de incompatibilitate

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site