RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liber la plimbări în parcul abandonat de Primărie

De azi pășcănenii au acces în Parcul municipiului Pașcani pentru a se relaxa după cele două luni de stare de urgență. Măsura redeschiderii parcurilor pentru public a fost luată de Guvernul României, însă trebuie știut că locurile de joacă pentru copii sunt în continuare închise.

Deși această relaxare fost anunțată din timp, autoritățile locale nu au reușit să pună la punct parcul municipal pentru a primi pășcănenii în condiții cât mai optime. Imaginile surprinse astăzi de Actualitatea TV în parc arată încă o dată dezinteresul administrației conduse de primarul Dumitru Pantazi față de această locație.

Statuia lui Mihail Sadoveanu este distrusă, o placă comemorativă este lipsă de pe soclu, iar acesta este vandalizat, iarba este plină de gunoaie, băncile și coșurile de gunoi sunt degradate, imaginea generală a parcului fiind deplorabilă.

Cu alte cuvinte, cel puțin zona deal a parcului nu este recomadată a fi frecventată de cetățeni mai ales că municipalitatea nu a anunțat că au făcut acțiuni de dezinfecție în această zonă.

  

Related posts

Fără apă potabilă în comuna Lespezi

Redacția

Cristian Pistol (CNAIR): Vreau să ţinem drumurile cât mai mult deschise în timpul iernii

Redacția

Primăria a decis cine cântă la trecerea dintre ani! Heaven, Beatrice Duca, Chihlimbar și Cristinel Iordăchioaia, vor cânta alături de participanți

Marius Parteni
Încarcă...