NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liber la plimbări în parcul abandonat de Primărie

De azi pășcănenii au acces în Parcul municipiului Pașcani pentru a se relaxa după cele două luni de stare de urgență. Măsura redeschiderii parcurilor pentru public a fost luată de Guvernul României, însă trebuie știut că locurile de joacă pentru copii sunt în continuare închise.

Deși această relaxare fost anunțată din timp, autoritățile locale nu au reușit să pună la punct parcul municipal pentru a primi pășcănenii în condiții cât mai optime. Imaginile surprinse astăzi de Actualitatea TV în parc arată încă o dată dezinteresul administrației conduse de primarul Dumitru Pantazi față de această locație.

Statuia lui Mihail Sadoveanu este distrusă, o placă comemorativă este lipsă de pe soclu, iar acesta este vandalizat, iarba este plină de gunoaie, băncile și coșurile de gunoi sunt degradate, imaginea generală a parcului fiind deplorabilă.

Cu alte cuvinte, cel puțin zona deal a parcului nu este recomadată a fi frecventată de cetățeni mai ales că municipalitatea nu a anunțat că au făcut acțiuni de dezinfecție în această zonă.

Advertisements

Related posts

Niciun pas concret pentru Autostrada A8. Deputatul Petru Movilă: Nimeni nu a mai fost interesat de autostrada Iași-Târgu Mureș

Redacția

Intervenții pentru continuarea finanțărilor la școala Hârtoape și sistemul de alimentare cu apă din Tătăruși

Redacția

Fermierii din Gâștești acuză Primăria Pașcani de faptul că nu publică licitațiile pentru pășune. Reprezentanții instituției spun că oamenii nu se informează corect

Răzvan Grecu
Încarcă...