RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Lespezi: Se redeschide târgul. Astăzi a fost dezinfectată locația

Primăria Lespezi redeschide târgul săptămânal din localitate, începând de vineri, 10 aprilie. Însă vor fi vândute doar produsele agroalimentare, cu respectarea normelor impuse privind răspândirea coronavirusului. Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Lespezi. Astăzi a fost făcută dezinfecția locației. Aceasta se realizează atât la începutul activității, cât și la încheiere.  

Comercianții și clienții sutrebuie să respecte măsurile de prevenire a infectării cu COVID-19, prin purtarea de măști, mănuși și păstarea distanței sociale.

Târgul a fost închis de pe data de 13 martie, ca măsură de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus

Săptămâna viitoare va fi emisă o nouă ordonanță militară. Ministrul Agriculturii, Adrian Oroș, a declarat că va include obligativitatea autorităților locale de a ține deschise piețele pentru ca producătorii locali să poată să își vândă produsele. Acesta a menţionat că există tot mai multe stocuri de produse alimentare la producători şi la procesatori, pe fondul scăderii cumpărăturilor făcute de populaţie şi pe fondul închiderii sistemului HoReCa.

  

Related posts

Bătrână din Miroslovești desemnată tezaur uman viu

Oana Cordoneanu

Primăria Valea-Seacă: Contribuabilii pot plăti taxele și impozitele locale

Redacția

Programări pentru vaccinare anti-Covid în Cotnari

Redacția
Încarcă...