NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Legendarul fotbalist Pele, internat din nou la Sao Paulo. El este tratat pentru cancer la colon

Legendarul fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele”, în vârstă de 82 de ani, care a fost tratat începând de anul trecut pentru un cancer la colon, a fost spitalizat din nou miercuri, a anunţat una dintre fiicele sale, care a precizat că nu este vorba de „nicio surpriză sau urgenţă”, informează Reuters.

Pele a fost internat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, după ce i-a fost detectată o inflamaţie generalizată în organism şi o insuficienţă cardiacă decompensată, fiind supus mai multor teste, informează mass-media braziliană.

Deşi nici reprezentanţii lui Pele şi nici cei ai spitalului nu au oferit deocamdată informaţii, fiica acestuia, Kelly Nascimento, a postat un mesaj pe contul ei de Instagram pentru a-i linişti pe suporteri, în care a precizat că nu este vorba de nimic grav.

Advertisements

„Multă alarmă în mass-media astăzi cu privire la starea de sănătate a tatălui meu. El se află în spital pentru a-i fi reglementată medicaţia. Nu există o urgenţă sau o nouă predicţie îngrozitoare. Voi fi acolo de Anul Nou şi promit să postez nişte fotografii”, a scris fiica lui Pele, în vârstă de 55 de ani, aflată în prezent în Qatar pentru a asista la Cupa Mondială.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Spitalul pe care statul l-a construit în 30 de ani va trata primii pacienți de săptămâna viitoare. Cât a costat și cum arată unitatea medicală FOTOGALERIE

Redacția

Mărturia unui medic vindecat de COVID-19, care s-a întors în spital: Ar trebui pus mai mult accent pe educație

Redacția

Anatoli Ciubais, fostul consilier al lui Putin, a fost externat și va urma o lungă recuperare în Germania

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site