NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Lângă o gură de canalizare din Parcul Municipal, s-a surpat malul, scoţând la iveală o groapă suspectă care arată ca un tunel

La capătul aleii principale a Parcului Municipal a avut loc o alunecare de teren care scos la ivelă un tunel adânc de aproape 4 metri.

 

Alunecarea de teren s-a produs în cursul după-amiezii de ieri, sub privirile muncitorilor care lucrau de zor la reabilitarea parcului. În urma faptului petrecut, au fost sesizaţi imediat reprezentanţii pentru situaţii de urgenţă ai Primăriei şi reprezantanţii DAC, care au venit ulterior să inspecteze zona.

Până în acest moment nu s-a tras o concluzie clară cu privire la natura respectivei gropi, dacă ar fi sau nu o catacombă a unor civilizaţii extraterestre sau dacă e pur şi simplu o ciudăţenie a naturii. Contrar acestor două ipoteze, există şi voci, deocamdată necunoscute, care susţin că groapa respectivă ar putea fi, de fapt, gura unei pivniţe antice, sau, mai interesant, un soi de ascunzătoare în care evreii din Paşcani şi-ar fi îngropat averile.

Concluzia provizorie rămâne totuşi următoarea: o groapă aparent banală de 3-4 metri, care apare pe neaşteptate într-o zonă oarecare din municipiul nostru atrage atenţia multor curioşi, ba chiar, ajunge să fie şi subiect de presă.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Cele mai devastatoare raiduri aeriene din Al Doilea Război Mondial. Oraşul unde au murit 100.000 de oameni în două zile

Redacția

Mesajul unui bucureștean pentru eMAG, după ce i-a întârziat comanda: „Mă ajuți, te rog?! Mă tot întreabă soția…”

Redacția

Masa tradiţională a românilor în Ajunul Crăciunului, de o stricteţe acum pierdută. Bucatele de sec trebuiau sfinţite neapărat de către preot

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site