RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Roman primarul anunță repararea și înlocuirea dispozitivelor din 45 de locuri de joacă din oraș, în timp ce Dumitru Pantazi nu a realizat niciunul în cei 7 ani de mandat!

 

Lucian Micu, primarul municipiului Roman, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că odată cu încălzirea vremii a dispus inspectarea celor 45 de locuri de joacă, în vedereaa înlocuirii sau reparării dispozitivelor stricate.

  

Edilul romașcan mai explică că a achiziționat deja echipamente noi pentru dotarea altor două locuri de joacă. Mai mult, primarul Romanului spune că vrea să doteze anul acesta, cu suprafață de protecție alte patru locuri de joacă, ducând numărul celor care beneficiază de o astfel de suprafață la 9.

La o distanță de 42 de km, se află Pașcaniul, al doilea municipiu din județul Iași. Aici, primarul Dumitru Pantazi nu a anunțat nimic în privința locurilor de joacă, iar istoria mandatelor sale de primar este tristă din acest punct de vedere. Deși Pașcaniul are 9 locuri de joacă, nu 45 cum are Romanul, acestea arată deplorabil, mizeria și noroiul  predominând.

Dacă în Roman se montează suprafețe de protecție pentru ca cei mici să fie în siguranță, la Pașcani acest lucru nu intră nici măcar în discuție, locurile de joacă fiind amenajate pe suprafețe betonate, pe petriș sau pămân, iar după ploi acestea devin impracticabile.

De-a lungul timpului, consilierii locali au aprobat odată cu bugetul local, sume mari de bani pentru modernizarea locurilor de joacă, dar din motive necunoscute acestea nu au fost cheltuite.

 

 

 

Related posts

Furnizorii de energie electrică vă vor da banii înapoi, obligatoriu, în anumite situații. Schimbare de lege

Redacția

Tunuri de sute de mii de lei la Primăria Ruginoasa

Redacția

Primarul Pintilie le mulțumește persoanelor care au făcut donații către Spitalul Municipal de Urgență!

Răzvan Grecu
Încarcă...