NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La Iași se desfășoară etapa interjudeţeană a concursului „Cu Viaţa Mea, Apăr Viaţa”

În data de 23 iunie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al județului Iași, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, organizează etapa interjudețeană a concursului „Cu Viaţa Mea, Apăr Viaţa”. Competiția, la care participă echipajele câștigătoare ale etapelor județene din Iași, Botoșani și Suceava şi se va desfasura pe Stadionul “Emil Alexandrescu​” din municipiul Iasi, incepand cu ora 11:00.

 

 

  

Participanții la competiție vor avea de parcurs două probe practice: „ Transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă pe distanța de 50 m” și „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”. La final vor susține și o probă teoretică constând într-un test grilă cu întrebări referitoare la situații de urgență.

 Concursul se desfășoară în conformitate cu Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursurilor, postat pe site-ul ISUJ Iaşi, www.isujis.ro, secțiunea <Prevenire – Informare Preventivă – Concursuri pompieri>.

Advertisements

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi apreciază interesul elevilor de a-și îmbunătăți cunoștințele referitoare la modul de comportare în situații de urgență și doresc mult succes echipajelor participante.

Advertisements

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU IASI

Advertisements
Advertisements

Related posts

Adăposturi de sticlă, anti-COVID. Cum se adaptează un restaurant din Amsterdam pandemiei de coronavirus

Redacția

O pășcăneancă își reclamă vecinii că îi inundă intenționat apartamentul

Ema Roman

În perioada concediilor, bătrânii sunt abandonaţi tot mai des în spitale, dar şi în casele lor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site