RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieIași

La Iași, iluminatul festiv de sărbători, va fi aprins cu ocazia manifestărilor care marchează Ziua Națională a României

Primarul Mihai Chirica a anunțat că vor avea loc și manifestările de Revelion, în ciuda măsurilor de austeritate impuse de Guvern.

Atât pentru manifestările de Crăciun cât și pentru cele de Revelion se va face apel la mediul de afaceri și la sponsorizări, a mai spus edilul Iașului.

Mihai Chirica:  Vom începe decorațiunea de Revelion pe data de 1 decembrie. Vom face aprinderea în mod centralizat cu copiii noștri, vom încerca să le facem o viață normală, pentru că nimeni nu dă, să spunem Crăciunul 2023 înapoi, dacă l-ai pierdut, l-ai pierdut pentru totdeauna și dacă cineva nu înțelege că acest lucru trebuie făcut, înseamnă că este Grinch, și-l poreclim, și va trebui să facem acest lucru. Facem și 1 decembrie pentru că este Ziua națională a tuturor românilor și trebuie să o facem, poate într-un regim mai reținut, da, o să o facem în fața Palatului Culturii și sigur vom orna și orașul într-o manieră rezonabilă, ca să nu treacă pe lângă noi și sărbătorile de Revelion.”

https://telem.ro/la-iasi-iluminatul-festiv-de-sarbatori-va-fi-aprins-cu-ocazia-manifestarilor-care-marcheaza-ziua-nationala-a-romaniei/

  

Related posts

Pantazi știe că e nevoie de investiții, dar se plânge de fonduri! 71 milioane lei bugetul pe 2017! (VIDEO)

Marius Parteni

ARSACIS a dat dreptate Pașcaniului: ApaVital trebuie să plătească aproape 400.000 de lei!

Răzvan Grecu

Dionisie Afloroaiei a ostenit: a plecat în concediu după două luni de muncă! Zanet: e într-o delegație!

Răzvan Grecu
Încarcă...