NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

L-a interesat mai mult dacă porcul este viu, decât sănătatea soției

Ghinion pentru un căruțaș din satul Topile, comuna Valea Seacă. În timp ce se deplasa spre casă cu căruta, Neculai Covrig, de 54 ani, a fost practic aruncat în șant de o autoutilitară marca Fiat.

Potrivit anchetatorilor, șoferul Victor Tănăsilea, de 60 ani, nu a păstrat distanța regulamentară față de căruță și astfel accidentul a fost inevitabil. În urma coliziunii, o pasageră, soția căruțașului, Maria Covrig, de 52 ani, a ajuns la spital cu contuzie col cervical și  toraco-abdominală. „Nici unul dintre cei doi conducători nu consumaseră băuturi alcoolice. Vinovat este șoferul deoarece nu a respectat distanța regulamentară față de căruță. S-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar șef Tiberiu Dogaru, șef adjunct al Poliției municipiului Pașcani. Ilar este faptul că bătrânul, ajuns la spital alături de soția sa, explica agenților rutieri cât de norocos este. Acesta tocmai cumpărase un porc pentru care a plătit suma de 1000 lei și era dus cu căruța acasă. În urma accidentului cărutașul a observat că animalul este viu și nevătămat, fapt ce l-a făcut să uite de soție.

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primar din județul Iași condamnat la închisoare. Sabaiduc va sta 8 ani după gratii

Redacția

Motociclist accidentat grav în suburbia Lunca

Ema Roman

VW Passat condus de o femeie, ticsit cu 7.500 pachete de ţigări! Maşina a fost oprită de poliţişti pe raza localităţii Moţca

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site