RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Klaus Iohannis și soția sa, poză cu Joe și Jill Biden / Ce reacții a provocat fotografia postată pe Facebook de președintele României

Klaus Iohannis, care a fost la Adunarea Generală a ONU de la New York a postat pe Facebook o fotografie cu el și soția sa, Carmen Iohannis, alături de președintele Statelor Unite, Joe Biden, și de soția acestuia, Jill Biden. În opt ore, poza a strâns aproape 2.000 de comentarii, multe dintre ele critice și ironice.

Klaus Iohannis la New YorkFoto: Presidency.ro

Fotografia postată de Iohannis este însoțită de mesajul:

  
  • “Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”.

În opt ore, fotografia a strâns peste 1.800 de comentarii și a fost distribuită de peste 140 de ori.

Multe dintre reacții sunt negative, comentariile fiind critice și ironice. Câteva dintre ele:

  • “Faină poza dar cu ce ne încălzește pe noi…mulțumim pt nimic…”.
  • “Așa si?? Tot cu vize mergem în America??? Șoptește-i repede la ureche că așteptăm de 30 de ani (după ce le am facut toate voile) să cadă blocada vizelor ptr noi!”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Câte ore se stă la coadă pentru a intra în ţară prin Nădlac II, din cauza aglomeraţiei

Redacția

Ce cadouri au primit liderii din Parlament în 2022

Redacția

Această clădire-simbol a Bucureștiului riscă să se prăbușească peste trecători și tramvaiul 21 / Cum explică Primăria că nu a pus în siguranță Hanul Solacolu nici la un an de la preluare

Redacția
Încarcă...