NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Klaus Iohannis și soția sa, poză cu Joe și Jill Biden / Ce reacții a provocat fotografia postată pe Facebook de președintele României

Klaus Iohannis, care a fost la Adunarea Generală a ONU de la New York a postat pe Facebook o fotografie cu el și soția sa, Carmen Iohannis, alături de președintele Statelor Unite, Joe Biden, și de soția acestuia, Jill Biden. În opt ore, poza a strâns aproape 2.000 de comentarii, multe dintre ele critice și ironice.

Klaus Iohannis la New YorkFoto: Presidency.ro

Fotografia postată de Iohannis este însoțită de mesajul:

  
  • “Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”.

În opt ore, fotografia a strâns peste 1.800 de comentarii și a fost distribuită de peste 140 de ori.

Advertisements
Advertisements

Multe dintre reacții sunt negative, comentariile fiind critice și ironice. Câteva dintre ele:

  • “Faină poza dar cu ce ne încălzește pe noi…mulțumim pt nimic…”.
  • “Așa si?? Tot cu vize mergem în America??? Șoptește-i repede la ureche că așteptăm de 30 de ani (după ce le am facut toate voile) să cadă blocada vizelor ptr noi!”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ludovic Orban: Unii dintre colegii mei consideră că îi fac bine lui Cîţu dacă dau toată ziua în mine. Şi premierul mă critică şi mă atacă pe nedrept

Redacția

Recensământul în Târgu Mureș, parțial blocat / Nu sunt suficienți recenzori în centre, iar softul se blochează / ”Stabiliți cu recenzorul că vine la 6 seara și stați acolo… beți o cafea…”

Redacția

Gheorghe Popescu, despre eliminarea echipelor din România din Conference League: ”Am simţit ruşine. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site