NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Klaus Iohannis: Atrag atenția, virusul este încă în societate. Acum răspunderea revine fiecărui român

Președintele Klaus Iohannis a ținut, miercuri, în cadrul unei declarații susținute la Palatul Cotroceni, să lanseze un avertisment către populație, după noile măsuri de relaxare în contextul pandemiei de Covid-19. „Atrag atenția: Virusul este încă în societate”, a spus șeful statului. 

„Am luat măsuri de relaxare și vom lua în continuare. Atrag atenția: virusul este încă în societate. Încercăm să relaxăm cât mai mult aceste măsuri de restricții însă e clar că acum răspunderea revine fiecărui român. Distanțarea, purtarea măștii, spălarea mâinilor, rămân importante pentru a nu pierde acum controlul asupra acestei epidemii”, a declarat președintele Iohannis. 

Este prima declarație făcută de șeful statului după scandalul generat în weekend de apariția în spațiul public a unei controversate fotografii în care apăreau premierul și câțiva miniștri, într-un birou din Guvern, fără măști de protecție și respectarea distanței sociale. 

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

Ultimele ore ale fetei de 18 ani ucisă în bătaie în Maramureș. ”În mașină au discutat să urce în deal”

Redacția

Sistemul RO-ALERT va fi testat astăzi. Inspectoratul pentru Situații de Urgență: este ultima verificare din seria testelor

Redacția

O româncă divorţează de soţ din cauza lui Suleyman Magnificul

Redacția
Încarcă...