RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kelemen Hunor, după discuţiile de la Palatul Victoria: UDMR propune în Programul de guvernare încurajarea natalităţii

”În ultimele trei decenii politica UDMR s-a axat, cu precădere, pe reprezentarea intereselor şi bunăstarea comunităţilor noastre. Dezideratul nostru a rămas neschimbat, nu a fost influenţat nici de contextul politic din România, nici de dificultăţile cauzate de pandemie. Mai mult, situaţia dificilă ne-a încurajat mai mult în consolidarea ideii de familie – cel mai important liant, pilonul comunităţii noastre”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Kelemen Hunor.  

Acesta a făcut referire la discuţiile de la Palatul Victoria: ”În cadrul negocierilor de sâmbătă am introdus în Programul de guvernare măsurile de încurajare propuse de noi pentru creşterea natalităţii”.  

Liderul UDMR a prezentat cele mai importante dintre măsurile introduse în Programul de guvernare: 

– aplicarea unor măsuri de deductibilitate pentru familiile cu mai mulţi copii, şi reducerea progresivă a cuantumului contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate, în funcţie de numărul de copii; 

  

– program de credite pentru achiziţionarea de locuinţe familiilor tinere în funcţie de numărul de copii; 

– program de finanţare pentru achiziţia de autoturisme familiale pentru familiile cu minim trei copii; 

– bunicii, respectiv fraţii major

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

DOCUMENT Premierul sesizează CCR privind moţiunea de cenzură. Ce argumente aduce Florin Cîţu

Redacția

Aglomeraţie la ieşirea din ţară, prin punctele de trecere a frontierei de la Nădlac. Autoturismele aşteaptă 80 – 110 minute

Redacția

Wizz Air reia în decembrie zborurile de la Chișinău, a anunțat premierul moldovean/ Cursele, suspendate în martie din cauza „riscului ridicat din spațiul aerian al țării”

Redacția
Încarcă...