NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Jumbo amână temporar deciziile de investiţii, care includeau și trei magazine în România. Compania greacă invocă majorarea „necontrolată” a costurilor

Jumbo şi-a menţinut estimările de creştere din acest an dar a anunţat că o majorare „necontrolată” a costurilor a determinat retailerul elen să îngheţe temporar deciziile de investiţii pentru 2024, transmite Reuters, citată de Agerpres. Jumbo voia să deschidă în România trei magazine.

Jumbo, care operează 53 de magazine în Grecia şi încă 29 în România, Bulgaria şi Cipru, a informat luni că profitul net în 2022 ar putea ajunge la limita superioară a estimărilor, de 174-195 milioane de euro.

Conform planificării, Jumbo intenţiona să deschidă trei magazine în Romania şi un altul în Cipru până în 2023. Dar compania a amânat temporar orice decizii de investiţii pentru 2024, din cauza creşterii „necontrolate” a costurilor şi a posibilelor efecte secundare.

În România, Jumbo are 16 magazine.

Advertisements
  

Citește și…

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sondaj IRES: PSD şi AUR sunt în creştere faţă de ultimele alegeri, iar PNL ar obţine 27% din voturi

Redacția

Ministerul Cercetării şi Digitalizării anunţă o schemă de ajutor de 36 de milioane de euro pentru creşterea competitivităţii forţei de muncă

Redacția

Elevi jigniți și umiliți de o profesoară de matematică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site