NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Județul unde numărul de cazuri a crescut cu 50% într-o zi. Unde au fost confirmate cele mai multe infectări noi cu COVID-19

637 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate la nivel național în ultimele 24 de ore, din 14.237 de teste efectuate. Cea mai gravă situație este în județul Argeș, unde numărul de infectări a crescut constant în ultimele săptămâni, dar apar focare și în locuri unde situația a fost până acum sub control.

Pe primul loc în ceea ce privește numărul de cazuri noi este județul Argeș, cu 93 de infectări depistate în ultimele 24 de ore.

Urmează Brașovul și Bucureștiul, cu câte 62 de cazuri noi de la ultimul bilanț, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Pe locul următor este Vâlcea, cu 53 de cazuri noi. Este o creștere de aproape 50% față de bilanțul anterior, în condițiile în care în acest județ situația a fost ținută până acum sub control, fiind unul dintre județele cu cele mai puține cazuri din țară. Ieri erau raportate în total 118 infectări de la debutul pandemiei, iar astăzi sunt 171 de cazuri.

  

Urmează Galați, cu 47 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, și Phahova, cu 32 de infectări noi.

Digi24

Advertisements

Related posts

4 metode eficace pentru detoxifiere

Redacția

Primele doze de vaccin de la Moderna se distribuie miercuri în țară. Cele mai multe ajung la Iași

Redacția

Pericol pentru ochi. Ochelari „pe încercate”, cumpărați de la tarabă

Redacția
Încarcă...