NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Judetul intra sub cod galben de vreme rea. O noua avertizare de ninsori, la Iasi

Dupa zile bune de viscol si ger naprasnic, judetul Iasi a intrat sub incidenta unui nou cod de vremea rea. Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis o avertizare de cod galben de ninsori si viscol valabila pentru mai multe judete din tara, printre care si Iasul. 

Avertizarea a intrat in vigoare inca de ieri, de la ora 21:00, si este valabila pana astazi, la ora 21:00. In tot acest timp se pot inregistra ninsori moderate cantitativ si local viscolite. 

„În intervalul mentionat, aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estica si va cuprinde treptat jumatatea de est a tarii. În cea mai mare parte a Munteniei si a Moldovei, în zona Carpatilor de Curbura si temporar în Dobrogea vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va avea intensificari cu viteze de 50- 60 kilometri pe ora, viscolind si spulberând zapada”, se arata in avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

  

Sursa: bzi.ro

Advertisements

Related posts

Directorii instituțiilor publice pășcănene instruiți cu privire la implementarea sistemului de control intern managerial

Răzvan Grecu

Raportul ilegalităților constatate de inspectorii Curții de Conturi și deciza întocmită cu privire la activitatea din 2015 (DOC)

Marius Parteni

Primele proceduri pentru achiziția centralelor în școli urmează să fie finalizate. Altele sunt repetate!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site