NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Jonathan a fost condus astăzi pe ultimul drum

 Jonathan, copilul din Ciohorăni care a intrat în comă înainte de a fi operat de apendicită, a fost condus astăzi, 14 octombrie, pe ultimul drum. Familia, colegii, rudele și prietenii i-au fost alături, în această zi tristă, plină de lacrimi și durere. Jonathan a fost al șaptelea copil al familiei Pârlea, cel mai mic.  Pe 18 octombrie ar fi împlinit 14 ani.

Jonathan a fost depus la sala de rugăciune a Bisericii Creștine după Evanghelie, din Ciohorăni, unde tatăl este prezbiter, iar astăzi a fost condus pe ultimul drum.

Jonathan Pârlea s-a stins din viață la Spitalul „Sf. Maria din Iași”, după 9 zile de comă, lăsând în urma lui o familie sfâșiată de durere.

Pe data de 1 octombrie, Jonathan avea să-și vadă pentru ultima dată familia. A mers la Spitalul „Căi Ferate” din Pașcani pentru o banală operație de apendicită. Înainte de a intra în operație, se pare că a făcut un șoc anafilactic din cauza medicamentelor preanestezice.

În urma necropsiei, medicii legiști vor putea afla cu exactiatate din ce cauză, pe 1 octombrie, Jonathan a intrat în comă la Spitalul „Căi Ferate” din Pașcani.

Advertisements

Related posts

Echinocțiul 2017. Începe primăvara astronomică

Redacția

Fulgi de bucurie – Carnaval de Crăciun la Liceul Tehnologic Trinitas din Târgu Frumos

Ema Roman

Turneul Naţional “Muzica în Palatele României” poposeşte la Ruginoasa

Ema Roman
Încarcă...