RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Joci la pariuri online? Ține cont de aceste sfaturi

Joci la pariuri online? Toamna este perioada cea mai bună, pentru că sunt foarte multe evenimente în campionatele naționale și în cupele europene. Agențiile de pariuri online au oferte sportive foarte bogate. De exemplu, dacă alegi din Superbet oferta biletul zilei poate avea zeci de selecții cu șanse mari de câștig, dar îți recomandăm să te rezumi la pariuri pe un singur meci.

Plasarea biletelor single (cu o singură selecție) este una dintre regulile de bază pentru a avea succes la pariuri sportive. Această practică face ca pe termen lung să primeze cunoștințele despre sportul pe care mizezi, pe când cei care joacă bilete de tip acumulator depind în primul rând de noroc.

Gândește-te că în orice partidă se poate întâmpla ceva ce nu iei în calcul atunci când apreciezi probabilitatea de câștig: este arătat un cartonaș roșu, se accidentează un jucător important, mingea lovește de trei ori bara dar nu intră în poartă ș.a.m.d. Fiecare selecție în plus pe bilet crește exponențial acest risc.

Este important să pariezi pe un singur meci, dar nu suficient pentru a avea șanse mari de a obține profit pe termen lung. Îți recomandăm ca, în paralel, să ții cont și de următoarele sfaturi:

  

Stabilește un plan de joc

Un stil de joc haotic nu poate duce la nimic bun. Trebuie să știi din start de unde pleci, unde vrei să ajungi și, mai ales, „drumul” pe care vrei să mergi. În primul rând, vei stabili un buget pe care îl poți acorda lunar acestui hobby. Se spune că acest buget nu trebuie să depășească 10% din veniturile tale, dar poate că ar fi bine ca procentul să fie chiar mai mic de atât. Ideea este să alimentezi contul cu o sumă pe care să o poți pierde fără nicio problemă.

În funcție de bankroll-ul inițial, îți fixezi o țintă de profit, care trebuie să fie realistă. Dacă alimentezi contul cu 100 de lei, este nefiresc să speri la un profit de 2000 de lei. Este ok să te gândești să dublezi sau să triplezi suma. Contează și intervalul în care îți propui să atingi ținta de profit. Nu poți dubla bankroll-ul într-o săptămână, dar este ceva realizabil pe termen mai lung.

O dată ce ai stabilit ținta de profit și intervalul de referință, te poți gândi la modalitatea în care să obții acel profit, adică strategia de pariere. Cel mai indicat este să folosești mize variabile pentru fiecare bilet, în funcție de fondurile avute la dispoziție și de risc. Sunt și alte strategii populare, precum Cota 2, Martingale, Fibonacci etc.

Alege meciurile cu atenție

În primul rând, nu paria pe sporturi, competiții sau meciuri dintre echipe pe care nu le cunoști. Chiar dacă joci pe competiții pe care le urmărești, tot trebuie să alegi partidele cu foarte mare atenție. La începutul zilei, fă o listă scurtă a meciurilor care merită a fi puse pe bilet. Te poți ghida după sugestiile tipsterilor în care ai încredere sau poți sorta personal partidele după ce analizezi informațiile statistice.

Apoi, analizează fiecare meci ținând cont de toate elementele care pot avea o influență oricât de mică asupra rezultatului. Acordă o atenție sporită motivației, formei, absenților și contextului în care se desfășoară evenimentul. Nu paria cu sufletul, ci numai cu mintea. Încearcă să eviți derby-urile, în care calculele hârtiei sunt eclipsate de orgolii.

Păstrează-ți luciditatea la pariurile live

Cu siguranță că ești tentat să joci mai multe live, pentru adrenalina generată de acest tip de pariuri. E bine să tratezi live-urile cu precauție, pentru că emoțiile te pot împiedica să iei cele mai bune decizii. După câteva pariuri pierdute este posibil să uiți de managementul banilor și să pierzi toți banii din cont foarte repede.

Nu juca la recuperare și nu cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus cu pariurile. Cel mai important sfat dintre toate este să fii responsabil. Exagerările se pot transforma într-o problemă gravă atunci când e vorba de jocuri de noroc.

Related posts

Blitzkrieg-ul antidemocratic al USL 2 / Asemănările cu puciul USL din 2012

Redacția

MESAJUL postat de Tudor Chirilă pe Facebook, după demisiile de miercuri: ”Nu înseamnă NIMIC. Presiunea străzii trebuie să continue”

Redacția

Germania blochează livrarea armelor de proveniență germană de către Estonia, aliată în NATO, către Ucraina, în pericol de a fi atacată militar de Rusia – Wall Street Journal

Redacția
Încarcă...