RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

JO 2020. România câștigă primul meci la Jocurile Olimpice. Naționala a învins Honduras după un autogol

Naţionala de fotbal a României a revenit la Jocurile Olimpice după o absenţă de 57 de ani și a învins Honduras cu 1 – o. România a câștigat după un autogol al echipei adverse. Următorul meci al „tricolorilor” va avea loc duminică, 25 iulie, de la ora 14 (ora României), împotriva Coreei de Sud. 

România a marcat unicul gol al partidei chiar înainte de pauză. Ciobanu a centrat din corner, Oliva a respins nefericit, iar mingea a intrat în poarta Hondurasului. Astfel, România a obţinut o victorie foarte importantă, prin autogolul lui Elvin Oliva (45+1).

Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi nu au făcut un meci grozav, au fost dominaţi categoric în repriza secundă, însă au fost aproape perfecţi în apărare, notează Agerpres.

Portarul Aioani s-a remarcat mai ales la şutul lui Pineda de la 16 metri (10), însă nu a avut emoţii la balonul expediat de Benguche (22).

  

România a reuşit să se apropie de poarta adversă prin Ganea (33), al cărui şut a fost deviat în corner.

Honduras, semifinalistă la Jocurile din 2016, de la Rio, a fost aproape de deschiderea scorului, după o eroare a lui Marin (39),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tragedie cumplită la un meci de fotbal în Indonezia. Aproape 175 de morți în urma luptelor dintre suporteri și poliție

Redacția

Locuri fruntașe pentru membrii Clubului Sportiv „Argus” Tg.Frumos, la Campionatul Național Individual de Scrabble

Redacția

Anchetă GSP: Vasile Pleșca ar fi început scandalul de la finalul meciului dintre CS Kosarom și Știința Miroslava. Poliția Locală spune că acesta este de fapt o victimă! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...