RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Irina Jitaru iertată de primarul Dumitru Pantazi! Judecătorii au fost de acord!

Secretarul general al municipiului Pașcani, Irina Jitaru, a primit o veste bună zilele acestea. O sumă de bani va ajunge în conturile sale, în urma deciziei luate de judecătorii pășcăneni. Aceasta a beneficiat direct de ajutorul primarului Dumitru Pantazi.

Irina Jitaru a obținut o hotărâre judecătorească prin care are dreptul să recupereze o cauțiune de 1.553 de lei consemnată într-un cont bancar, atunci când a contestat executarea hotărârii judecătorești de evacuare din apartamentul ANL pe care îl avea închirirat de la municipalitate.

Din hotărârea judecătorească reiese că executorul a comunicat instanței că Irina Jitaru nu și-a achitat toate datoriile din dosarul de executare. În apărarea secretarului a sărit primarul Dumitru Pantazi. El a transmis magistraților că aceasta nu mai datorează bani municipalițății și este de acord cu restituirea cauțiunii.

Reamintim că din cauza datoriilor către bugetul local Irina Jitaru, a pierdut în data de 9 noiembrie 2015 procesul în care Primăria solicita evacuarea din locuința ANL și plata a peste 100.000 lei. Magistrații au hotărât atunci că administrația publică o poate executa, în temeiul hotărârii judecătorești, doar pentru o datorie de 33.411,56 lei.

  

Related posts

Autoritățile explică de ce iluminatul public rămâne uneori în funcțiune

Redacția

Un nou pas în vederea amenajării unui Centru de Zi, pe amplasamentul fostei grădinițe din Boșteni

Marius Parteni

Străzile din Târgu Frumos vor fi spălate și dezinfectate! Iată măsurile noi anunțate de primarul orașului!

Marius Parteni
Încarcă...