NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Ionuţ Dolănescu are COVID-19: „Am fost sceptic, dar iată că acest virus există”

Ionuţ Dolănescu a anunţat că a fost confirmat cu coronavirus. Artistul a precizat că nu a avut simptome, dar a depistat când şi-a făcut testul înainte de plecarea în SUA pentru a susţine un concert.

Cântăreţul de muzică populară Ionuţ Dolănescu a anunţat că atât el, cât şi soţia, sa au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Deşi nu au prezentat simprome, cei doi şi-au făcut testul înainte de a pleca în SUA pentru lansarea unui nou album muzical.

„Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani”, a precizat pentru Antena3, Ionuţ Dolanescu.

„Trebuia să şi lansez zilele următoare un nou album cu orchestra din Chişinău, dar din păcate aceste lucruri nu se mai pot întâmpla”, a mai spus artistul

  

Artistul recunoaşte că a fost sceptic în privinţa existenţei virusului COVID-19

„Trebuie să fim pozitivi. Din păcate trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul.

adevarul

Advertisements

Related posts

„Carnavalul tineretului” organizat de OT-PDL

Oana Cordoneanu

Ioan Gyuri Pascu&The Blue Workers vor susține un concert în Pub La Castani

Oana Cordoneanu

„Decalogul“ Cosa Nostra. După ce reguli funcţionează celebra mafie siciliană care a terorizat Italia

Redacția
Încarcă...