NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ioniță propune ca investitorii pășcăneni să fie recompensați de către autorități cu reducerea impozitelor

Consilierul Local Ioan Ioniță a propus șefei Serviciului Finanțelor Publice Locale, Georgiana Butnaru, să reducă impozitele agenților economici din Pașcani care au adus un serviciu comunității.

El a dat ca exemplu familia ce administrează magazinul pentru copii din zona deal, „Ioana”, care a amenajat un parc de care se bucură toți micuții din municipiul nostru, iar administratorii plătesc pentru întreținerea spațiului cu pricina. Drept urmare, Ioniță crede că aceștia merită o reducere la plata impozitelor. Răspunsul venit din partea șefei Finanțelor a fost unul negativ, ea explicându-i consilierului PDL faptul că un astfel de lucru se poate realiza doar prin modificarea codului fiscal românesc. O idee a venit din partea consilierului PSD, Vasile Pleșca care i-a sugerat lui Ioniță să inițieze un proiect de hotărâre în acest sens, iar acești investitori să fie recompensați prin alte modalități.
Ioan Ioniță a adăugat faptul că în felul acesta nu se încurajează venirea altor investitori în Pașcani. Rămâne de văzut cu ce proiect de hotărâre va veni consilierul PDL pentru a ajuta acești investitori. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Anunțul care a stârnit revoltă în rândurile șoferilor! Guvernul vrea taxe ca afară pe autostrăzi

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Șah la primar. Consilierii recunosc victoria societății civile! Pantazi nu poate face recus în procesul privind cuantumul redevenței

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site