NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ioana cel Mare, un cofetar talentat din Pașcani a participat la ”Chefi la cuțite”

Luna aceasta s-a dat startul unui nou sezon al show-ului ”Chefi la cuțite” difuzat de Antena 1.  Un cofetar talentat din Pașcani, Ioana cel Mare i-a impresionat pe cei trei jurați. Tânăra în vârstă de 32 de ani, la final a primit 3 cuțite și a fost lăudată pentru preparatul ei.

Prietenii au fost cei care au încurajat-o să participe la ”Chefi la cuțite”. Ioana ne-a declarat că a locuit 11 ani în Milano, unde a făcut 13 cursuri de cofetar, apoi când a revenit în țară și-a deschis un laborator cu specific italian în Pașcani -Dolce con Gusto.

În luna iulie 2020 a participat la preselecția ”Chefi la cuțite” care a avut loc la Iași. Din 700 de concurenți, au fost selectați 80, printre care s-a numărat și Ioana.

La preselecția de la Iași a prezentat un mousse de iaurt, cu crumble de migdale și caramel sărat, o rețetă proprie, care a îmbinat toate aceste gusturi adorate de Ioana.

  

Preparatul a fost un success, iar tânăra pășcăneancă a fost selectată pentru a merge la București și a pregăti o nouă rețetă ca să-I impresioneze pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

Ioana ne-a declarat că au fost unele probleme, frigiderul nu răcea, cuptorul nu funcționa la mai puțin de 200 de grade, iar ea trebuia să prepare la 180, iar din această cauză a fost nevoită să improvizeze.

A pregătit o rețetă specială de mousse de ciocolată amară cu mousse de kahlua și crumble de cacao sărat. Preparatul nu a ieșit așa cum a dorit, ca și prezentare, însă gustul i-a adus trei cuțite și a trecut în bootcampul „Chefi la cuțite”, în sezonul 9. Tânăra pășcăneancă a fost lăudată pentru preparatul ei.

Ioana a fost însoțită la show-ul ”Chefi la cuțite” desfășurat la București, de către căpitanul selecționatei de rugby 7 a României, Emilia Vizitiu. Cele două tinere sunt prietene bune, Ioana are în spate ani buni ca jucătoare profesionistă de rugby.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Advertisements

Related posts

Ce este lerul? „Leru-i ler și iarăși ler”

Redacția

Cursuri noi la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Redacția

Gala Premiilor Actualitatea TV: Intră, vezi nominalizările și votează-ți preferații!

Răzvan Grecu
Încarcă...