NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ioan Prisecaru a obținut în instanță despăgubiri de la Primărie și Prest Serv Apa

Fostul director al Prest Serv Apa, Ioan Prisecaru, a câștigat un proces intentat municipalității și fostului operator de apă și canal. Acesta ar urma să primească de la Primărie și de la PSA peste 10.000 de lei, bani ce reprezintă cuantumul indemnizației de administrator pentru o perioadă de un an și trei luni.

Speța este una veche. În luna aprilie a anului 2014, Consiliul Local l-a înlocuit pe Ioan Prisecaru din funcția de administrator al Prest Serv Apa, printr-o hotărâre nelegală. După ce prefectul județului Iași a decis să atace actul în instanță, primarul Dumitru Pantazi avea datoria să nu mai pună în aplicare această hotărâre care în conformitate cu legislația în vigoare era suspendată de drept.

După ce instanțele de judecată au decis că hotărârea a fost ilegală, fostul director al Prest Serv Apa a acționat în judecată atât primarul, cât și fostul angajator pentru a fi despăgubit pentru cele 15 luni în care a fost împiedicat, pe nedrept, să activeze în Consiliul de Administrație al fostului operator de apă-canal.

Conform judecătorilor pășcăneni Ioan Prisecaru va primi de la municipalitate sau de la Prest Serv Apa, sumele de 8.694 de lei despăgubiri și 2.132 de lei drept cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă, ea fiind atacată cu recurs de către Primărie.

loading...
Advertisements

Related posts

O nouă amânare a proiectului Centrului Educațional. Aleșii nu se pun de acord asupra locației (VEZI VIDEO)

Răzvan Grecu

Măsura ISPA: Stația de tratare a apelor, rețeaua de canalizare și canalul colector predate beneficiarului (VIDEO)

Redacția

Opoziţia a schimbat viceprimarul la Stolniceni Prăjescu. Cel înlocuit susţine că planul aparţine unor aleşi care ocupă abuziv terenuri

Marius Parteni
Încarcă...