RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Invitație pentru toți reprezentanții HoReCa și ai sectorului de distribuție din județul Iași: Produsele noastre ieșene merită șansa de a fi valorificate și susținute! (P)

Stimați reprezentanți ai HoReCa și sectorului de distribuție din județul Iași,
Vă invit să folosiți în activitatea dumneavoastră cât mai multe produse locale din Iași și județele Moldovei. Sunt convins că sunteți conștienți că suportul acordat producătorilor locali este sinonim suportului pe care vi-l acordați dumneavoastră înșivă.

Fiecare leu investit în produsele locale înseamnă un plus în economia locală și avantaje semnificative pentru întregul proces operațional și financiar al afacerii și, implicit, pentru angajații și clienții dumneavoastră. Așa, avem grijă și de mediul nostru înconjurător.

Și, da, așa cum s-a văzut, solidaritatea asigură prosperitate unanimă, iar patriotismul local poate și este nevoie să devină o normă și în activitatea economică.

Related posts

Ministrul Costel Alexe: „Prioritatea zero este operaționalizarea Spitalului Covid de la Lețcani. Cine a greșit va plăti atât administrativ cât și penal!” (P)

Redacția

IaȘi Cufărul Cu Haine, ediția a III-a la Fab Lab: Este timpul pentru curățenia de primăvară!

Redacția

Prevenirea incendiilor în unitățile de învățământ

Redacția
Încarcă...