NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Investiţii în oraşul Târgu Frumos: Infrastructură rutieră şi proiecte pentru tineri, în 2016

Şi în acest an, Primăria din Târgu Frumos pregăteşte o serie de proiecte pentru comunitate, atât pe partea de infrastructură, cât şi în ceea ce priveşte modernizarea unor clădiri din oraş.

 

 

  

În şedinţa de Consiliu Local care a avut loc ieri, au fost aprobate proiectele şi indicatorii economici pentru mai multe obiective şi investiţii.

După cum anunţă primarul Ionel Vatamanu, una dintre priorităţile administraţiei locale în acest an este starea drumurilor din localitate, motiv pentru care, pe lângă lucrările ce se află în desfăşurare, în perioada următoare vor fi asfaltate încă opt străzi. Este vorba despre: Plăieșilor, Aleea Petru Rareș (Stadion), Aleea Petru Rareș (restul până în Str. Ștefan cel Mare), Doctor Borș, Izvor, Fd. 22 Decembrie, Trandafirilor și Narciselor.

În acelaşi timp, edilul local şi-a propus finalizarea lucrărilor de modernizare a Pieţei Agroalimentare, prin amenajarea parcării din imediata apropiere a acesteia, pentru a fluidiza traficul din zonă.

Adminstraţia locală are în vedere şi proiecte care vizează tinerii din Târgu Frumos, unul dintre ele fiind Complexul Sportiv Multifuncţional în aer liber, unde aceştia vor putea putea practica fotbal, tenis, handbal şi volei. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primarul din Târgu Frumos a convins compania Delphi să angajeze 100 de localnici

Ema Roman

Sărbătorile toamnei la Târgu Frumos

Ema Roman

Furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatori din orașul Tg. Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site