NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Investiție importantă inaugurată la Târgu Frumos! (Foto)

Primarul Orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, a anunțat pe pagina sa de Facebook inaugurarea investiției firmei CEREALE COLECT DISTRIBUTION, din județul Tulcea. Deschiderea unei baze de achiziții în zona Moldovei a fost o prioritate pentru traderul de cereale.

„Astăzi a fost inaugurarea unei investitii din cadrul companiei CEREALE COLECT DISTRIBUTION o societate aflată in primele 10 din România pe acest domeniu de activitate.

Vreau să vă mulțumesc că ați ales orașul Târgu Frumos pentru a face aceasta investiție de peste 8 milioane de euro realizată intr-un timp atât de scurt.

Știm că agricultura reprezintă un sector economic vital pentru dezvoltarea României de aceea consider această investiție foarte importantă mai ales pentru zona noastră, zona Moldovei.

Advertisements
  

În ciuda recesiunii care se anunță și a creșterii prețurilor la materialele de construcții vă felicit și vă admir pentru curajul de a începe și finaliza această investiție majoră.

Advertisements

La final, vă urez să fiți mereu un partener de încredere, un angajator responsabil si generos și un jucător puternic in piață!

Felicitari cu prilejul aceste zile importante!”, este anunțul făcut de primarul ionel Vatamanu.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Incendiu de proporții într-un bloc din județul Iași. 20 de persoane s-au autoevacuat

Redacția

Post vacant scos la concurs în cadrul Primăriei Târgu Frumos

Redacția

Sexgate în PNL: o tânără politiciană a fost pozată goală la hotel. Şefi din partid audiaţi după ce au vizionat imaginile sexy

Redacția
Încarcă...