NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Investiție finalizată la Moțca. Asfalt pe drumul comunal ce duce spre Cristești și Tătăruși

Astăzi în comuna Moțca a fost tăiată panglica la un obiectiv de investiții în valoare de peste 500 mii euro. Este vorba despre un drum comunal cu o lungime de 2,5 km, care face legătura prin pădure cu comunele Cristești și Tătăruși.

La evenimentul de astăzi au participat reprezentanți ai executivului din Moțca, reprezentanții firmelor care au proiectat și realizat drumul, reprezentanți ai Parlamentului României. Înainte ca oficialitățile să sosească, un cetățean care are casa în zonă era extrem de nemulțumit de faptul că nu au fost construite podețe, iar accesul către curtea sa este blocat.

„Ce pot eu să fac? M-au pus să tai copacii de pe marginea drumului că trebuie să facă șanț betonat. I-am tăiat, dar ei nu au scos rădăcinile. Acum porțile nu se deschid, iar accesul în curte este blocat. Ce e de făcut? Am vorbit cu primarul, dar numai promisiuni. Lasă că face, dar nimic altceva”, a susținut localnicul.

  

În cele din urmă evenimentul a putut să continue după ce omul a primit promisiuni că va fi rezolvată problema căii de acces. A urmat slujba de sfințire, după care a fost tăiată panglica.

„Aici au fost realizați 2,5 kilometri de drum, cu șanțuri, rigole dalate și betonate”, ne-a declarat Vlad Simon, dirigintele de lucru.

Deputatul Neculai Rățoi spune că Guvernul va aloca fonduri pentru modernizarea rețelelor de drumuri comunale în perioada următoare.

„Sunt mai multe proiecte care vor intra la finanțare în perioada următoare în această zonă„, a explicat deputatul Rățoi.

Primarul comunei Tătăruși s-a declarat și el extrem de încântat de această investiție, extrem de importantă și utilă zonei. 

Menționăm faptul că această investiție a fost posibilă ca urmare a proiectului realizat de către fostul primar al comunei Costel Arteni.

    

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Duminică, o caravană mobilă va efectua rapelul la Hălăucești

Redacția

Finanțare aprobată pentru reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Muncelul de Sus

Redacția

Parcul Pompierilor din centrul comunei Tătăruși a fost modernizat. Locația are și o expoziție de păsări

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site