RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Intrarea în Kaufland, generatoare de accidente rutiere! Soluții amânate

Un nou accident rutier soldat cu pagube materiale, la intrarea în Kaufland. Două autoturisme au fost implicate. Șoferii s-au înțels pe cale amiabilă, chiar dacă la fața locului au ajuns și polițiști de la Biroul Rutier Pașcani.

Intrarea în parcarea supermarketului Kaufland este un subiect ce trebuie urgentat în Comisia pentru Organizarea Circulației Rutiere, de la nivelul municipiului. Pentru evitarea evenimentelor rutiere se impun măsuri concrete.

Ideea sensului giratoriu nu a fost luată în nici un moment în calcul, asta deși de mult timp a fost discutată. Mai mult, nici șoferii de camioane de mare tonaj ce parchează în parcarea din fața supermarketului, pe zonă interzisă, nu sunt sancționați.

O soluție ce ar putea reduce producerea de accidente ar fi aceea ca ieșirea autoturismelor din parcarea Kaufland să se facă separat de cele care intră.   

  

Related posts

Un tânăr de 18 ani este acuzat de evadare, pentru că nu a respectat măsurile impuse prin arestul la domiciliu

Redacția

Au fost furați banii de salarii dintr-o primărie din județul Vaslui

Redacția

Protestatara România TV Codruța Cerva, Tudy Ionescu și alte 2 persoane, amendate cu 38.000 de lei pentru că au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1 și la locuința edilului Clotilde Armand

Redacția
Încarcă...