NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Intervențiile pompierilor din Târgu Frumos

Pompierii de la Secția din Târgu Frumos au intervenit în ultimele zile la trei incendii, două dintre ele de vegetație uscată.

În data de 29.10.2021, ora 16:24, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au acționat în localitatea Buznea, comuna Ion Neculce, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 3 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 29.10.2021, ora 04:31, Secția de Pompieri Târgu Frumos a acționat în localitatea Cucuteni, comuna Cucuteni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei case de locuit. În urma incendiului au ars aproximativ 80 de metri pătrați din astereala din lemn al acoperișului, elemente din structura acoperișului, elemente de tencuială și s-au degradat aproximativ 100 de metri pătrați din tabla acoperișului, 100 de metri pătrați de tencuială. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

În data de 30.10.2021, ora 12:50, Secția de Pompieri Târgu Frumos a acționat în localitatea Cucuteni, comuna Cucuteni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 4.000 de metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  

foto arhiva

Advertisements

Related posts

Primăria Târgu Frumos a cumpărat platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Redacția

Ședință de Consiliu Local Târgu Frumos, 25 noiembrie (VIDEO)

Redacția

Simpozion de iarnă pentru legumicultorii din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...