RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Intervenție la un centru de carantină. Un ieșean recalcitrant a spart un geam

Intervenție la un centru de carantină din Iași. Un bărbat a devenit recalcitrant și a provocat pagube materiale. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

„În data 22.04.2020, în jurul orei  23:00, jandarmul aflat în serviciu la un centrul de carantină din mun. Iași a solicitat în sprijin echipa de intervenție, deoarece un bărbat cazat în una din camerele de la parter a devenit recalcitrant și a spart un geam, fiind nemulțumit de faptul că stă în carantină.

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii și aplanarea situației, persoana în cauză prezentând o tăietură superficială la mâna cu care lovise geamul.

După  acordarea primului ajutor medical, persoanei în cauză i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei și i s-au întocmit proces verbal de sesizare pentru infracțiunea de distrugere.

  

În momentul de față, la nivelul judeţului Iaşi, sunt înfiinţate 20 centre de carantină instituționalizată, aflate pe teritoriul a 6 unităţi administrativ-teritoriale. Paza și asigurarea ordini publice la aceste centre este realizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi, iar administrarea lor este realizată pe bază de parteneriat între autorităţile locale, D.S.P. Iași şi Serviciul Voluntar pentru Ambulanţă Iaşi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.”, potrivit reprezentanților IJJ Iași.

bzi

Related posts

Iohannis: România a oferit ruta principală pentru exportul cerealelor ucrainene

Redacția

fanatik.ro: Ciolacu aruncă la PNL cartoful fierbinte al miliardelor pentru plafonare. Marii câștigători pe piața de energie. „România este cel mare cazino din UE”

Redacția

​Press report: ​Începe sau nu declinul pe piața locuințelor? Cât de mult se va scumpi masa de Revelion 2023. Preţul lemnelor de foc a fost plafonat, dar acestea au dispărut de pe piaţă. Vor fi sau nu „twindemii”?

Redacția
Încarcă...