NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Intervenție la un centru de carantină. Un ieșean recalcitrant a spart un geam

Intervenție la un centru de carantină din Iași. Un bărbat a devenit recalcitrant și a provocat pagube materiale. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

„În data 22.04.2020, în jurul orei  23:00, jandarmul aflat în serviciu la un centrul de carantină din mun. Iași a solicitat în sprijin echipa de intervenție, deoarece un bărbat cazat în una din camerele de la parter a devenit recalcitrant și a spart un geam, fiind nemulțumit de faptul că stă în carantină.

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii și aplanarea situației, persoana în cauză prezentând o tăietură superficială la mâna cu care lovise geamul.

După  acordarea primului ajutor medical, persoanei în cauză i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei și i s-au întocmit proces verbal de sesizare pentru infracțiunea de distrugere.

În momentul de față, la nivelul judeţului Iaşi, sunt înfiinţate 20 centre de carantină instituționalizată, aflate pe teritoriul a 6 unităţi administrativ-teritoriale. Paza și asigurarea ordini publice la aceste centre este realizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi, iar administrarea lor este realizată pe bază de parteneriat între autorităţile locale, D.S.P. Iași şi Serviciul Voluntar pentru Ambulanţă Iaşi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.”, potrivit reprezentanților IJJ Iași.

bzi

Advertisements

Related posts

Trei persoane, reţinute pentru trafic şi instigare la trafic de droguri

Redacția

Guvernul pregăteşte importuri masive de măşti şi materiale medicale din China, Japonia şi Coreea de Sud

Redacția

2 miliarde de lei pentru Prima Casă 2014

Redacția
Încarcă...