NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Intervenție la un centru de carantină. Un ieșean recalcitrant a spart un geam

Intervenție la un centru de carantină din Iași. Un bărbat a devenit recalcitrant și a provocat pagube materiale. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

„În data 22.04.2020, în jurul orei  23:00, jandarmul aflat în serviciu la un centrul de carantină din mun. Iași a solicitat în sprijin echipa de intervenție, deoarece un bărbat cazat în una din camerele de la parter a devenit recalcitrant și a spart un geam, fiind nemulțumit de faptul că stă în carantină.

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii și aplanarea situației, persoana în cauză prezentând o tăietură superficială la mâna cu care lovise geamul.

După  acordarea primului ajutor medical, persoanei în cauză i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei și i s-au întocmit proces verbal de sesizare pentru infracțiunea de distrugere.

În momentul de față, la nivelul judeţului Iaşi, sunt înfiinţate 20 centre de carantină instituționalizată, aflate pe teritoriul a 6 unităţi administrativ-teritoriale. Paza și asigurarea ordini publice la aceste centre este realizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi, iar administrarea lor este realizată pe bază de parteneriat între autorităţile locale, D.S.P. Iași şi Serviciul Voluntar pentru Ambulanţă Iaşi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.”, potrivit reprezentanților IJJ Iași.

bzi

loading...
Advertisements

Related posts

(VIDEO) A filmat polițiști fără mască, a făcut scandal și a fost amendat. Toată scena a ajuns pe internet

Redacția

Cărți noi de identitate de la 1 aprilie, prevăzute cu cipuri

Redacția

O bătrânică de 97 de ani s-a vindecat de Covid-19, după opt zile de la internare

Redacția
Încarcă...