NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Întâlniri de informare cu fermierii din comunele Ciohorăni ṣi Mircești

Miercuri, 18 martie 2022, la sediul Primăriilor U.A.T. Ciohorăni ṣi Mirceṣti, in colaborare cu reprezentanṭii autorităṭilor locale, au fost organizate dezbateri cu fermierii din cele două localităṭi. Scopul întâlnirilor a fost informarea producătorilor privind:

Advertisements

-Programul de acṭiune ỉmpotriva poluării cu nitraṭi din surse agricole -Cooperativele agricole – o ṣansă pentru fermierii din Romȃnia – oferta educaṭională a D.A.J. Iaṣi – Informaṭii privind posibilitatea Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat pentru activități specifice din domeniul industriei agroalimentare – PROIECT legislativ privind acordarea unui Ajutor de Minimis pentru cultivatorii de cartofi – Posibilitate Ḯnfiinṭare ṣi autorizare Puncte Gastronomice Locale

Consilierii Direcṭiei pentru Agricultură Judeṭeană Iaṣi au răspuns punctual ỉntrebărilor adresate de participanṭi.Pentru săptămȃna următoare, au fost stabilite întâlniri cu elevi din două licee din municipiul Paṣcani privind reducerea risipei alimentare .

Advertisements
Advertisements

Related posts

Parc reamenajat în comuna Tătăruși

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local Mircești, 23 aprilie (VIDEO)

Redacția

Primarul Constantin Serioja Hobinca de Ziua Eroilor: ,,Glorie Eternă Eroilor Neamului și Dumnezeu să-i odihnească în pace!”

Redacția
Încarcă...