RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Întâlnirea anuală a tinerilor din Protopopiatul Pașcani, ediția 2022 (FOTO)

Asociația Tineretul Ortodox Român – filiala Pașcani a organizat astăzi o nouă ediție a evenimentului educativ-cultural și de dezvoltare personală intitulat ”Tânărul Pășcănean”, ediția a VI-a. Întâlnirea s-a desfășurat la Cabana Vânătorească de la Moțca. Tema din acest an a fost ” Rugăciunea – întâlnire cu Dumnezeu și cu mine însumi ” susținută de părintele arhimandrit Nicodim Petre , consilierul Sectorului de Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor și stareț al Mănăstirii Bucium.  

Au participat aproximativ 200 de tineri, cu vârste cuprinse între 14-19 ani. Evenimentul a început cu Sfânta Liturghie, au avut loc două sesiuni de comunicare.  A fost o zi frumoasă, cu activități sportiv-educative. Coordonatorul evenimentului este preotul Dumitru Rusu, președinte al Asociației și responsabil de tineret în cadrul Protopopiatului Pașcani.

În vederea desfășurării acestei ediții, în luna mai, aleșii locali au aprobat  un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul Cristian Rățoi, unde a fost aprobată suma de 6.500 lei care reprezintă masa participanților la eveniment.

Related posts

“Trăistuța cu datini și obiceiuri” a ajuns la a III-a ediție

Teona Gherasim

Un pui de stârc cenuşiu și o căprioară, salvați de polițiști și de pompieri în Hunedoara și în Neamț (Foto)

Redacția

Ziua internațională a studenților

Redacția
Încarcă...